30 Resultados
  • LA CUINA DE LA COSTA BRAVA I EL PIRINEU DE GIRONA
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    La Costa Brava i el Pirineu de Girona han donat nombrosos genis en gairebé tots els àmbits de la cultura universal. I la gastronomia no n'ha estat cap excepció gràcies a noms com els germans Roca, Fina Puigdevall, Josep Mercader o, per adopció, Ferran Adrià. Però aquesta cuina gironina pertany també a les mestresses de casa i als restauradors anònims, i als pagesos i als pescad...
    En stock

    26,50 €

  • 34. CADÍ PEDRAFORCA [REVISTA] / 05. GARONA NOGUERES
    CADÍ PEDRAFORCALes muntanyes, valls, rius i estanys de les comarques del Cadí i el Pedraforca han atret, des de fa més d’un segle, moltes persones que, seduïdes per la seva bellesa o amb vocació de descoberta, n’han volgut gaudir de la millor manera que es pot fer, a peu. L’excursionisme, doncs, ha tingut una importància i un arrelament social innegables en aquest territori, i ...
    En stock

    12,00 €

  • CUINA DE MAR I MUNTANYA. COSTA BRAVA SUD
    TRESSERRAS JUAN, JORDI
    Aquest llibre és un dels estudis més complets de la cuina de mar i muntanya de la Costa Brava. Inclou receptes dels darrers dos cents anys, moltes d?elles inèdites que provenen de receptaris familiars, manuscrits o de transmissió oral, que s?han transmès de generació en generació.Una cuina de viles marineres, on es barregen nissagues de pescadors, pagesos de masies de marina i ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    25,00 €

  • 19. ALBERES [REVISTA]
    Abans que es popularitzessin els refrescos impulsats per les grans empreses a molts dels nostres municipis d’una certa rellevància hi havia una petita fàbrica de sifons, ‘gracioses’ o destil·lats diversos. En aquest número recuperem-ne la història; parlarem de l'Anís Empordanès i de l'Anís Barcino, de la ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    10,00 €

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sin stock, consultar disponibilidad

    16,00 €

  • ANIMA
    PUIGDEVALL, FINA / PUIGVERT, MANEL / LES COLS RESTAURANT
    Sin stock, consultar disponibilidad

    50,90 €

  • CUINA A CADAQUÉS, LA
    Les millors receptes dels restaurants de referència de la màgica vila empordanesa La vila de Cadaqués mereixia un llibre que reivindiqués i actualitzés la seva tradició gastronòmica, de la tradició a l'avantguarda. L'esforç pren un valor afegit en aquesta publicació, els beneficis de la qual van al fons de Càritas per a ser invertits en projectes de suport als més desafavorit...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    15,00 €

  • ANNA ESPELT -RETRATS DEL VI -PURV
    TROYANO PUIG, RUTH / ELIAKIM, MAOZ
    Retrats de Vi és una col·lecció que ens aporta el coneixement d'enòlegs formats a la Universitat Rovira i Virgili, els quals, a través de la seva experiència professional i personal, ens faran entendre més en què consisteix la seva feina, els objectius que es plantegen i els reptes als quals s'enfronten, però sobretot ens ajudaran a percebre la seva estima per una professió mol...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    8,00 €

  • CUINA MARINERA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    La cuina dels pescadors de la Costa Brava és, sens dubte, la més variada i refinada de totes les costes dels Països Catalans i, fins i tot, de la Mediterrània. Han estat i són uns grans cuiners, que ensenyen xefs com Joan Roca o Ferra Adrià. La seva és encara una cuina viva, que es transmet oralment i que evoluciona.Alguns dels plats dels pescadors han esdevingut dels més embl...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    16,00 €

  • 07. ALBERES [REVISTA]
    Cinquanta anys enrere. Un pagès va al mercat de Figueres. Quan acaba la feina de vendre i comprar, fa un tomb pels carrers principals i quan arriba l'hora de dinar decideix anar a la fonda. El menjador és ple de gent, com sempre que hi ha mercat. El pagès s'asseu a taula i devora els tres plats que li serveixen. Després de les postres demana cafè i copa... En el dossier d'...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    8,00 €

  • 06. ALBERES [REVISTA]
    A mesura que el conreu de l’olivera s’anava estenent pel territori, l’oli es va convertir en un aliment bàsic. Va formar part dels rituals més importants de la religió i va solucionar aspectes pràctics de la vida quotidiana de la gent, com ara la il·luminació, la salut i la bellesa. En definitiva, es va convertir en un element identificatiu del paisatge i de la manera de vi...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    8,00 €

  • CUINA D'EL PONT DELS JUEUS, LA
    GIRONELL, MARTI
    Arran del procés de documentació de la seva celebrada novel•la El pont dels jueus, Martí Gironell va recopilar una gran quantitat de receptes de l’època medieval, tant jueves com cristianes, que ara posem a l’abast de tothom en un volum.Aquest és un viatge a l’època medieval a través d’una cuina que ha perdurat al llarg dels segles; encara avui, alg...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    15,90 €


01 02 03