CUINA A CADAQUÉS, LA

CUINA A CADAQUÉS, LA
Ficha Técnica
Editorial:
COMANEGRA
Año de edición:
Materia
COCINA-GASTRONOMIA-VINOS
ISBN:
978-84-16605-88-0
EAN:
9788416605880
Páginas:
104
Disponibilidad:
En stock
Idioma:
CASTELLA

15,00 €
Comprar

Les millors receptes dels restaurants de referència de la màgica vila empordanesa

La vila de Cadaqués mereixia un llibre que reivindiqués i actualitzés la seva tradició gastronòmica, de la tradició a l'avantguarda. L'esforç pren un valor afegit en aquesta publicació, els beneficis de la qual van al fons de Càritas per a ser invertits en projectes de suport als més desafavorits. Equilibri d'excel?lència culinària, fotografia de gran qualitat, el disseny acurat de Josep Bagà i, finalment, solidaritat. Un llibre per enamorar-se de Cadaqués amb el paladar.

Otros libros de COCINA-GASTRONOMIA-VINOS Ver todos

CULINARIA MUNDIAL
UNA COCINA CON EL AROMA DE LAS SOPAS DEL MUNDO ENTERO
AHORRA CON JAMIE
TAPAS. LA COCINA DEL TICKETS
100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA