13 Resultados
Islas Baleares Eliminar filtro De 10 a 15 euros Eliminar filtro Gastronomía Eliminar filtro Quitar filtros
  • NOVA CUINA D'EIVISSA, LA
    SANCHEZ, RAQUEL / MARI, VICENT
    En stock

    15,00 €

  • CUINA DE MAR
    FUSTER ALZINA, MARIA DEL CARME
    A la cuina d'una família de pescadors de la primera meitat del segle xx, el que s'hi menjava, gairebé exclusivament, era peix. Peix de totes les varietats i segons totes les fórmules de cocció possible. amb el pas del temps, aquelles sensacions que, d'una cuina estant, ens arribaren per mitjà de la vista, l'olfacte i, sobretot, el gust, acabaren en el rebost dels nostres record...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    14,00 €

  • MALLORCA. WALK & EAT
    CRESPI-GREEN, VALERIE
    Sin stock, consultar disponibilidad

    13,50 €

  • NUEVA COCINA DE IBIZA, LA
    SANCHEZ, RAQUEL / MARI, VICENT
    Sin stock, consultar disponibilidad

    15,00 €

  • IBIZA Y FORMENTERA
    En Ibiza y Formentera, durante siglos verdaderas islas aisladas, se configuró una cocina elaborada con productos estacionales y basada en la trilogía mediterránea: el trigo, el vino y el aceite de oliva. Tradicional, esto es, transmitida por la palabra de generación en generación, elaborada con productos autóctonos, y que por fortuna conserva aún su esencia, su propia filosofía...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    12,00 €

  • EIVISSA & FORMENTERA. GASTRONOMIA I CUINA
    TRIANGLE POSTALS, S.L.
    En Ibiza y Formentera, durante siglos verdaderas islas aisladas, se configuró una cocina elaborada con productos estacionales y basada en la trilogía mediterránea: el trigo, el vino y el aceite de oliva. Elaborada con productos autóctonos, y que por fortuna conserva aún su esencia, su propia filosofía gastronómica. Un verdadero patrimonio de la humanidad, como deberían declar...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    12,00 €

  • MALLORCA [CAT] GASTRONOMIA I CUINA
    ALEU AMAT, ORIOL / FONT I RODON, MARGA
    La cocina de Mallorca es una mezcla de tradición y exotismo. Entre sus platos más apreciados destacan el tumbet, la sopa de verdura y pan moreno, el frit mallorquí, o la caldereta de langosta. Un libro para conocer su cultura gastronómica y preparar los guisos más característicos de la isla. ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    12,00 €

  • MENORCA. GASTRONOMIA Y COCINA
    GÓMEZ OLIVES, MANUEL / FUSTER ORFILA, JOAQUIM MARIA / CASES SILVERSTONE, MADELEINE / FERRER ARAGONÉS
    MENORCA. GASTRONOMIA Y COCINA ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    12,00 €

  • CUINA MALLORQUINA, LA
    OBRADOR, MARIA ANGELS
    CUINA MALLORQUINA, LA ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    15,00 €

  • CUINA SURREALISTA
    FABREGA, JAUME
    Dalí tenia una especial preferència per alguns dels plats mariners més característics de la costa. Molts d'ells formen part d'aquest repertori típicament surrealista que són els plats de "mar i muntanya", els més originals que ha produït la cuina catalana i base de la creativitat de cuiners universals com Ferran Adrià. A més, Dalí incorpora a la seva obra nombrosos elements ico...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    11,00 €

  • PA AMB TOMAQUET
    FABREGA, JAUME
    PA AMB TOMAQUET ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    13,90 €

  • CUINA DE LA REVOLUCIO FRANCESA I LES ILLES BALEARS, LA
    FERRA I MARTORELL, MIQUEL
    CUINA DE LA REVOLUCIO FRANCESA I LES ILLES BALEARS, LA ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    11,72 €


01 02