IBIZA Y FORMENTERA

IBIZA Y FORMENTERA

GASTRONOMIA Y COCINA

AA.VV

12,00 €
IVA incluido
Editorial:
TRIANGLE POSTALS
Año de edición:
2009
Materia:
Cocinas del Mundo
ISBN:
978-84-8478-388-6
EAN:
9788484783886
Páginas:
207
Idioma:
CASTELLA
Colección:
SERIE 4 (QUADRAT 155x160)

En Ibiza y Formentera, durante siglos verdaderas islas aisladas, se configuró una cocina elaborada con productos estacionales y basada en la trilogía mediterránea: el trigo, el vino y el aceite de oliva. Tradicional, esto es, transmitida por la palabra de generación en generación, elaborada con productos autóctonos, y que por fortuna conserva aún su esencia, su propia filosofía gastronómica. Un verdadero patrimonio de la humanidad, como deberían declararse todas las cocinas locales del mundo.

Otros libros de la zona de Ibiza

Ver todos
  • EIVISSA / IBIZA 1:50.000 -ALPINA
    Sovint, els estereotips que tenim dels llocs ens donen una idea parcial de les seves possibilitats. Aquest seria el cas d'Eivissa, que disposa d'un entorn rural ben conservat, penya-segats i costes verges, masses forestals, cales, platges desertes i zones protegides.Per gaudir plenament d'aquests paisatges, presentem el nou mapa, que incorpora l'extensa xarxa de de senders i PR...
    En stock

    13,00 €

  • IBIZA. POCKET -LONELY PLANET
    AVERBUCK, ALEXIS
    Discover twice the place in half the time as Lonely Planet's local travel experts reveal all you need to know to plan the ultimate short trip to Ibiza.This latest edition uncovers Ibiza's most popular experiences and unexpected surprises from exploring traditional Balearic villages like Sant Joan de Labritja with its pretty cottage-like houses; to seeking out Formentera's Fonda...
    En stock

    16,50 €

  • EIVISSA I FORMENTERA
    BALANYA, JAUME / VALLMITJANA, AUGUST
    Aquest relat va sobre una persona que vaig conèixer en aquella entranyable Eivissa, quan en deien «s?illa blanca», on encara convivien les darreres pageses amb els darrers hippies. També va d?un encontre casual que es convertí en amistat, i des de llavors vàrem compartir experiències i fotografies. Va d'un fotògraf que vaig prendre com a referent pel seu treball i pel desbordan...
    En stock

    29,00 €

  • DESTRUCCIÓ DEL PARADÍS, LA?
    COSTA I FERNÁNDEZ, LLUÍS / FERRER HIGUERAS, BRUNO
    El 1932, Walter Benjamin escrivia: «Però ja hi ha edificis hotelers inacabats a Eivissa i Sant Antoni, en els quals es promet aigua corrent als estrangers. El temps fins a la seva finalització s'ha tornat preciós». Aquestes reflexions són producte de les seves estades a l’illa l’any 1932 i l’any 1933. Quan va escriure aquestes paraules, el turisme es...
    En stock

    22,00 €

  • RELATS D'EIVISSA
    BEJAMIN, WALTER
    Una tarda freda de febrer de 1932, Walter Benjamin es troba amb Felix Noeggerath, un antic amic de secundària, en un carrer de Berlín. Aquest li parla d'una illa, al sud de les Illes Balears, a on marxarà amb la seva dona i el seu fill per "fer l'èxode": El clima hi és suau i la vida molt barata. El Frankfurter Allgemeine Zeitung acaba d'oferir en Benjamin uns quants centenars ...
    En stock

    24,00 €

  • FORMENTERA LADY [CAT]
    CUSSÀ, JORDI
    Daniel Alfals arriba al temut tedi decebut dels cinquanta anys refugiat a cal Pardal, on convoca una reunió d'antics companys de gresca i batalla: el cor de supervivents d'una desfeta general davant la droga. Entre tots reconstruiran el mirall que Alexandre Oscà va esmicolar a 'Cavalls salvatges'. Els miratges de la memòria, particular i col·lectiva, ens retornen a uns espais f...
    En stock

    22,00 €

Otros artículos de... Cocinas del Mundo

Ver todos
  • ESPECIAS, LAS
    TURNER, JACK
    Durante siglos, las especias suavizaban los ácidos vinos, enmascaraban el hedor de los cadáveres y se usaban como afrodisíacos en las noches de bodas. Eran imprescindibles en la cocina, la medicina y el culto religioso; y, dada su escasez, símbolos de riqueza y poder: tanto en Oriente como en Occidente llegaron a valer más que los metales preciosos. Por ello, durante todo el me...
    En stock

    25,00 €

  • CUINA DE LLEIDA, LA VALL D'ARAN I LA FRANJA, LA
    FÀBREGA, JAUME
    Allioli de codony, panadons d'espinacs, caragols a la brutesca, olla aranesa, girella, trinxat, cassola de tros, conill farcit, orelletes, redorts... La cuina de les terres de Lleida és una cuina rica que es caracteritza per l'autenticitat, l'ús de productes de proximitat i la influència de les tradicions agrícoles i ramaderes. Situada en una àrea que juxtaposa muntanya i plana...
    En stock

    23,00 €

  • RECETAS ASIÁTICAS EN UN PIS PAS
    Te presentamos 100 recetas, llegadas directamente de Asia, ¡para realizar en un plis plas! ¿Te apetece demostrar tu creatividad culinaria, pero no tienes tiempo para descifrar recetas con 25 líneas de texto? ¿Te encantaría saborear un buen ramen o un pho reconstituyente, pero no tienes ni idea de cómo prepararlos? ¿Sueñas con una velada asiática, pero la idea de pasarte más de...
    En stock

    22,90 €

  • ATLAS DE COCINA
    RIERA, LUCAS
    Este libro tiene tres importantes objetivos: aprender a cocinar, hacer una actividad divertida en familia y conocer lo que comen otros niños y niñas de todo el mundo. Cada receta está explicada paso a paso para que no te equivoques y contiene también algún consejo para que puedas incorporar a cada plato tu propio estilo. ...
    En stock

    18,90 €

  • ATLES DE CUINA
    RIERA, LUCAS / TENA, MARINA
    Aquest llibre té tres importants objectius: aprendre a cuinar, fer una activitat divertida amb la família i descobrir què mengen altres nenes i nens d'arreu del món. Cada recepta està explicada pas a pas perquè no t'equivoquis, i també conté algun truc, perquè puguis incorporar a cada plat el teu propi estil. ...
    En stock

    18,90 €

  • ENSALADAS COMPLETAS
    EZEKIEL, EMILY
    ¿Quién dijo que las ensaladas son aburridas? Sin duda, alguien que no conocía este libro. En él, hallarás platos divididos por estaciones, con los mejores productos de temporada para preparar comidas deliciosas, saciante y espectaculares. Descubre un colorido abanico de ensaladas para comer como plato único, acompañamiento e ¡incluso postre!, con opciones veganas y consejos de ...
    En stock

    29,95 €