CUINA DE LA REVOLUCIO FRANCESA I LES ILLES BALEARS, LA

CUINA DE LA REVOLUCIO FRANCESA I LES ILLES BALEARS, LA
Ficha Técnica
Editorial:
DOCUMENTA BALEAR
Año de edición:
Materia
COCINA-GASTRONOMIA-VINOS
ISBN:
978-84-89067-80-6
EAN:
9788489067806
Páginas:
179
Disponibilidad:
Sin stock, disponible en breve
Idioma:
CATALA

11,72 €
Comprar

CUINA DE LA REVOLUCIO FRANCESA I LES ILLES BALEARS, LA

Durant la Revolució, París va descobrir la meravellosa cuina de les regions de França; també va ser llavors quan aparegueren a París els primers grans restaurants establerts pels caps de cuina de les cases nobles. Seguint les receptes dels enciclopedistes, l?autor ens brinda les formes més senzilles per preparar els plats més sofisticats.

Otros libros del autor Ver todos

FABULOS VIATGE A MINERVA
FAULA DEL MARE NOSTRUM

Otros libros de COCINA-GASTRONOMIA-VINOS Ver todos

CULINARIA MUNDIAL
UNA COCINA CON EL AROMA DE LAS SOPAS DEL MUNDO ENTERO
AHORRA CON JAMIE
TAPAS. LA COCINA DEL TICKETS
100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA