8 Resultados
  • CUINA DE LES TERRES DE L'EBRE, LA
    QUERALT TOMÀS, CARME
    5A EDICIÓ Receptes recollides de la tradició oral del Baix Ebre, el Montsià i la Terra Alta. L'autora, antropòloga cultural i museòloga, aplega en el receptari àpats populars, que formen part del present i també del patrimoni cultural, material i immaterial, d'aquestes comarques. Fotografies de Marta Parés ...
    En stock

    16,90 €

  • DE L´ARROSSAR A LA TAULA
    ARTAL, EVA / CASTELLÓ, M- TERESA / GINÉ, CRISTINA
    L'arròs és el principal protagonista de la cultura gastronòmica de Terres de l'Ebre -Montsià, Baix Ebre, Ribera d'Ebre i Terra Alta. Per elaborar el llibre hem entrevistat moltes persones del territori que ens han explicat les receptes i les seves vivències. Hem inclòs en cada recepta un petit extracte de la persona informant on ens parla del què li evoca el plat, dels seus rec...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    18,00 €

  • CUINA DELS ARROSSOS DEL DELTA DE L?EBRE, LA
    BRULL, DAVID / TURON, GUSTAVO
    L'arròs és un digne representant de la cuina del Delta de l'Ebre. Un delta que emmarca un paisatge arrosser que n'esdevé un dels elements identitaris més identificatius. El llibre que el lector té a les mans ens vol oferir una mirada antropològica de la cuina d'un producte que les autores presenten com un veritable plaer per als sentits. Així, el reportatge fotogràfic que acomp...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    20,00 €

  • CUINA DELS PESCADORS DE LA COSTA DAURADA, LA
    SOLÉ I TORMÉ, DAVID
    Aquest bocí de riba mediterrània, que va des de Cunit fins a Alcanar, amb el seu suau clima i la seva ubicació, ha estat un marc perfecte per a la proliferació d?una forma de cuinar exemplar. Aquesta mostra de receptes tenen en comú que són molt representatives de la cuina de la nostra costa i la gran majoria neixen en l?àrea d?influència de la mar. La cuina d??abordo? és sàvia...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    17,00 €

  • CLOTXA I LA SEUA FESTA, LA
    QUERALT, M. CARME
    La clotxa és una menja extraordinària; forma part de l'antiquíssima dieta mediterrània de la qual tots n'hem sentit parlar, perquè és beneficiosa per a la salut. La clotxa i les seues denominacions (canto de pa, clotxina, crostó, dinar) són una herència popular que delimita una identitat culinària, un marc històric i territorial bàsic, les actuals comarques de l'Alt Maestrat, e...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    14,90 €

  • CUINA DE LES TERRES DE L'EBRE, LA
    QUERALT TOMAS, M.CARME
    CUINA DE LES TERRES DE L'EBRE, LA ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    11,30 €

  • COCINA TRADICIONAL DE LAS TERRES DE L'EBRE
    QUERALT TOMAS, M.CARME
    COCINA TRADICIONAL DE LAS TERRES DE L'EBRE ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    12,00 €

  • CUINA DE LES TERRES DE L'EBRE, LA
    QUERALT TOMAS, M. CARME
    CUINA DE LES TERRES DE L'EBRE, LA ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    9,92 €