CUINA DELS PESCADORS DE LA COSTA DAURADA, LA
RECEPTES TRADICIONALS

CUINA DELS PESCADORS DE LA COSTA DAURADA, LA
Ficha Técnica
Editorial:
FARELL, EL
Año de edición:
Materia
COCINA-GASTRONOMIA-VINOS
ISBN:
978-84-92811-66-3
EAN:
9788492811663
Páginas:
140
Colección:
REBOST I CUINA
Idioma:
CATALA

17,00 €
Sin stock, disponible en breve
Comprar

Aquest bocí de riba mediterrània, que va des de Cunit fins a Alcanar, amb el seu suau clima i la seva ubicació, ha estat un marc perfecte per a la proliferació d?una forma de cuinar exemplar.
Aquesta mostra de receptes tenen en comú que són molt representatives de la cuina de la nostra costa i la gran majoria neixen en l?àrea d?influència de la mar. La cuina d??abordo? és sàvia, intuïtiva i sense mesures estandarditzades. A més de saludable, és d?una sostenibilitat extraordinària perquè optimitza magistralment els pobres ingredients dels quals parteix: el peix, el brou, la patata, l?arròs i els fideus, la picada, l?allioli. Definir la cuina de barca és parlar de peix, i ingredients originaris del país, de la zona, econòmics, que combinats amb saviesa configuren quasi bé la totalitat de la cuina marinera de la Costa Daurada.

Otros libros de COCINA-GASTRONOMIA-VINOS Ver todos

VEGETARIANO FLEXIBLE
CUINA I VI. RECEPTES DEL PRIORAT
CUINA EN MENYS DE 3 HORES PER A TOTA LA SETMANA
CUINA MARE
500 RECETAS PARA WOK