30 Resultados
Islas Baleares Eliminar filtro Gastronomía Eliminar filtro Quitar filtros
  • CUINA DEL CONSOLAT DE MAR, LA
    SERGI DE MEIÀ
    1.1WBN;2ADC 01.1 10000000000000000 ...
    En stock

    40,00 €

  • EIVISSA, DE LA TERRA A LA TAULA
    TORRES MOLINA, MARTA / ESCOBAR CARDONA, TONI / COLONQUES GARRIDO, JOSEP
    Sabíeu que els atletes de l'antiga Grècia es morien per la dolçor de les figues? O que al romaní també se'l coneix com el ginseng mediterrani? És bo per a la digestió el costum de posar unes gotes de suc de llimó a la paella? Per què els asteques, més enllà de per la seua forma, consideraven que l'alvocat era afrodisíac? Són les nous, les avellanes i les ametlles, en realitat, ...
    En stock

    29,00 €

  • DELICIAS DE LAS ISLAS DEL MEDITERRANEO -LA COCINA MEDITERRANEA
    BELLAHSEN, FABIEN / ROUCHE, DANIEL
    DELICIAS DE LAS ISLAS DEL MEDITERRANEO ...
    En stock

    9,95 €

  • CUINERES A EIVISSA
    TORRES MOLINA, MARTA / ESCOBAR CARDONA, TONI
    En stock

    27,00 €

  • NOVA CUINA D'EIVISSA, LA
    SANCHEZ, RAQUEL / MARI, VICENT
    En stock

    15,00 €

  • TASTA'M
    FALGUERAS FEBRER, MERITXELL
    La Catalunya de l'avantguarda gastronòmica del 2010 és l'escenari que la sommelier internacional, Meritxell Falgueras, recupera per emprendre un emocionant viatge pels sentits (gust, aroma, tacte…) que protagonitza en primera persona acompanyada de personatges singulars, amants de la bona cuina i de les més secretes passions.Amb un estil desenfadat, glamurós i vital –i una rica...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    18,90 €

  • IBIZA, DE LA TIERRA A LA MESA
    TORRES MOLINA, MARTA / ESCOBAR CARDONA, TONI / COLONQUES GARRIDO, JOSEP
    ¿Sabíais que los atletas de la Antigua Grecia morían de gusto con el dulzor de los higos? ¿O que al romero también se le conoce como el ginseng mediterráneo? ¿Es buena para la digestión la costumbre de añadir unas gotas de zumo de limón a la paella? ¿Por qué los aztecas, además de por su forma, creían que el aguacate era un potente afrodisíaco? ¿Son las nueces, las avellanas y ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    29,00 €

  • MILLOR CUINA DE MENORCA, LA
    BORRÀS ANGLADA, JOSEP / BORRÀS BARBER, DAMIÀ
    De la caldera a l'oliago, de l'aguiat als frits, passant per les oranes, els cocs, els flaons i les formatjades i, per descomptat, la cèlebre maonesa… Des de fa segles, la cuina de Menorca ha estat farcida d'olors i sabors molt variats, fruit de la seva privilegiada situació enmig de la Mediterrània. El cuiner Josep Borràs i el seu fill Damià –poeta, novel·lista, traductor i ta...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    18,00 €

  • CUINA DE MAR
    FUSTER ALZINA, MARIA DEL CARME
    A la cuina d'una família de pescadors de la primera meitat del segle xx, el que s'hi menjava, gairebé exclusivament, era peix. Peix de totes les varietats i segons totes les fórmules de cocció possible. amb el pas del temps, aquelles sensacions que, d'una cuina estant, ens arribaren per mitjà de la vista, l'olfacte i, sobretot, el gust, acabaren en el rebost dels nostres record...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    14,00 €

  • COCINA DE MI MADRE, LA
    ROSSELLÓ CATCHOT, CATERINA
    La escritora Caterina Rosselló Catchot nos presenta la cocina popular menorquina de su madre. ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    10,00 €

  • MALLORCA. WALK & EAT
    CRESPI-GREEN, VALERIE
    Sin stock, consultar disponibilidad

    13,50 €

  • NUEVA COCINA DE IBIZA, LA
    SANCHEZ, RAQUEL / MARI, VICENT
    Sin stock, consultar disponibilidad

    15,00 €


01 02 03