12 Resultados
  • CUINA DE LES TERRES DE L'EBRE, LA
    QUERALT TOMÀS, CARME
    5A EDICIÓ Receptes recollides de la tradició oral del Baix Ebre, el Montsià i la Terra Alta. L'autora, antropòloga cultural i museòloga, aplega en el receptari àpats populars, que formen part del present i també del patrimoni cultural, material i immaterial, d'aquestes comarques. Fotografies de Marta Parés ...
    En stock

    16,90 €

  • D.O. TERRA ALTA
    FERRÀS SEBASTIÀ, ANNA
    365 dies a la Terra Alta donen per moltes imatges. Quasi 40.000 condensades en més d?un centenar. Amb gran mestratge, el fotógraf Rafa Pérez ha copsat la bellesa natural d?aquesta comarca, el cicle de la vinya i els seus treballs. Un homenatge que la periodista Anna Ferrás arrodoneix amb uns textos vessats d?emocions.í en mucho tiempo, la claustrofobia, la paranoia y el miedo s...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    29,95 €

  • DE L´ARROSSAR A LA TAULA
    ARTAL, EVA / CASTELLÓ, M- TERESA / GINÉ, CRISTINA
    L'arròs és el principal protagonista de la cultura gastronòmica de Terres de l'Ebre -Montsià, Baix Ebre, Ribera d'Ebre i Terra Alta. Per elaborar el llibre hem entrevistat moltes persones del territori que ens han explicat les receptes i les seves vivències. Hem inclòs en cada recepta un petit extracte de la persona informant on ens parla del què li evoca el plat, dels seus rec...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    18,00 €

  • FRANCESC FARRÉ -RETRATS DEL VI -PURV
    TROYANO PUIG, RUTH / ELIAKIM, MAOZ
    Retrats de Vi és una col·lecció que ens aporta el coneixement d'enòlegs formats a la Universitat Rovira i Virgili, els quals, a través de la seva experiència professional i personal, ens faran entendre més en què consisteix la seva feina, els objectius que es plantegen i els reptes als quals s'enfronten, però sobretot ens ajudaran a percebre la seva estima per una professió mol...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    8,00 €

  • CLOTXA I LA SEUA FESTA, LA
    QUERALT, M. CARME
    La clotxa és una menja extraordinària; forma part de l'antiquíssima dieta mediterrània de la qual tots n'hem sentit parlar, perquè és beneficiosa per a la salut. La clotxa i les seues denominacions (canto de pa, clotxina, crostó, dinar) són una herència popular que delimita una identitat culinària, un marc històric i territorial bàsic, les actuals comarques de l'Alt Maestrat, e...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    14,90 €

  • LICORS TRADICIONALS, AIGUARDENTS I VINS GENEROSOS.
    FIGUERAS TORRUELLA, ANNA / CASTELLÓ BOU, M. TERESA
    Receptes per l’elaboració casolana de licors i aiguardents, són receptes transmeses fins ara per tradicó familiar que formen part del patrimoni enològic i etnològic del nostre país. ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    17,00 €

  • CUINA DE LES TERRES DE L'EBRE, LA
    QUERALT TOMAS, M.CARME
    CUINA DE LES TERRES DE L'EBRE, LA ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    11,30 €

  • CUINA MES SENZILLA D'UNA DONA DEL TERROS, LA
    GIRONES DESCARREGA, JOSEP
    CUINA MES SENZILLA D'UNA DONA DEL TERROS, LA ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    10,50 €

  • COQUES I CORASSONS
    LLOP I RAMS, ANNA / MUR I CERVELLO, LAURA
    COQUES I CORASSONS ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    12,30 €

  • COCS DE LA TERRA ALTA, ELS
    MEIX I BOIRA, LORETO
    COCS DE LA TERRA ALTA, ELS ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    12,30 €

  • COCINA TRADICIONAL DE LAS TERRES DE L'EBRE
    QUERALT TOMAS, M.CARME
    COCINA TRADICIONAL DE LAS TERRES DE L'EBRE ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    12,00 €

  • CUINA DE LES TERRES DE L'EBRE, LA
    QUERALT TOMAS, M. CARME
    CUINA DE LES TERRES DE L'EBRE, LA ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    9,92 €