11 Resultados
Islas Baleares Eliminar filtro De 15 a 40 euros Eliminar filtro Gastronomía Eliminar filtro Quitar filtros
  • CUINA DEL CONSOLAT DE MAR, LA
    SERGI DE MEIÀ
    1.1WBN;2ADC 01.1 10000000000000000 ...
    En stock

    40,00 €

  • EIVISSA, DE LA TERRA A LA TAULA
    TORRES MOLINA, MARTA / ESCOBAR CARDONA, TONI / COLONQUES GARRIDO, JOSEP
    Sabíeu que els atletes de l'antiga Grècia es morien per la dolçor de les figues? O que al romaní també se'l coneix com el ginseng mediterrani? És bo per a la digestió el costum de posar unes gotes de suc de llimó a la paella? Per què els asteques, més enllà de per la seua forma, consideraven que l'alvocat era afrodisíac? Són les nous, les avellanes i les ametlles, en realitat, ...
    En stock

    29,00 €

  • CUINERES A EIVISSA
    TORRES MOLINA, MARTA / ESCOBAR CARDONA, TONI
    En stock

    27,00 €

  • TASTA'M
    FALGUERAS FEBRER, MERITXELL
    La Catalunya de l'avantguarda gastronòmica del 2010 és l'escenari que la sommelier internacional, Meritxell Falgueras, recupera per emprendre un emocionant viatge pels sentits (gust, aroma, tacte…) que protagonitza en primera persona acompanyada de personatges singulars, amants de la bona cuina i de les més secretes passions.Amb un estil desenfadat, glamurós i vital –i una rica...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    18,90 €

  • IBIZA, DE LA TIERRA A LA MESA
    TORRES MOLINA, MARTA / ESCOBAR CARDONA, TONI / COLONQUES GARRIDO, JOSEP
    ¿Sabíais que los atletas de la Antigua Grecia morían de gusto con el dulzor de los higos? ¿O que al romero también se le conoce como el ginseng mediterráneo? ¿Es buena para la digestión la costumbre de añadir unas gotas de zumo de limón a la paella? ¿Por qué los aztecas, además de por su forma, creían que el aguacate era un potente afrodisíaco? ¿Son las nueces, las avellanas y ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    29,00 €

  • MILLOR CUINA DE MENORCA, LA
    BORRÀS ANGLADA, JOSEP / BORRÀS BARBER, DAMIÀ
    De la caldera a l'oliago, de l'aguiat als frits, passant per les oranes, els cocs, els flaons i les formatjades i, per descomptat, la cèlebre maonesa… Des de fa segles, la cuina de Menorca ha estat farcida d'olors i sabors molt variats, fruit de la seva privilegiada situació enmig de la Mediterrània. El cuiner Josep Borràs i el seu fill Damià –poeta, novel·lista, traductor i ta...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    18,00 €

  • SALSES, LES. THESAURUS DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA
    MARQUES, VICENT
    SALSES, LES. THESAURUS DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    18,00 €

  • CUINA DE MENORCA, LA
    BORRAS,JOSEP / BORRAS,DAMIA
    CUINA DE MENORCA, LA ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    22,25 €

  • MALLORCA, MENORCA & IBIZA -CHARMING SMALL HOTEL & RESTAURANTS
    EWERT, BERND (ED.)
    MALLORCA, MENORCA & IBIZA -CHARMING SMALL HOTEL GUIDES ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    18,05 €

  • MEJORES RECETAS DE LA COCINA MALLORQUINA, LAS
    SCHAOHOFF, F OLIVER, T
    MEJORES RECETAS DE LA COCINA MALLORQUINA, LAS ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    17,00 €

  • COCINA MEDITERRANEA
    ALVAREZ, CONCHI
    COCINA MEDITERRANEA ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    22,54 €