11 Resultados
Comunidad Valenciana Eliminar filtro Catalán Eliminar filtro Gastronomía Eliminar filtro Quitar filtros
  • CUINA DEL CONSOLAT DE MAR, LA
    SERGI DE MEIÀ
    1.1WBN;2ADC 01.1 10000000000000000 ...
    En stock

    40,00 €

  • GASTRONOMIA I CUINA VALENCIANA
    MONNÉ, TONI / TORRÓNTEGUI SALAZAR, ANA / ALEU AMAT, ORIOL
    La cuina valenciana no viu només dels mil i un arrossos. Gresol de cultures i civilitzacions, la gastronomia valenciana sap treure partit de la increïble abundància i diversitat paisatgística: cuina litoral i cuina d'interior, cuina rural i cuina burgesa, cuina tradicional i cuina d'avantguarda, que coneixerem en un viatge a través de la història dels productes, el territori i ...
    En stock

    12,00 €

  • LLIBRE DAURAT, EL
    PIERA, JOSEP
    El llibre dauratés un saborós homenatge a la paella, però també a la tradició de la nostra cuinai, en general, a la cultura mediterrània. Ara fa dècades, l?escriptor i gastrònom Joan Peruchova demanar al jove Josep Piera que escrivís una història social i cultural de la paella valenciana.Avui oferim el resultat feliç d?aquesta apassionada indagació: un relat ameníssim, ple d?an...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    19,00 €

  • ARROSSOS
    MARQUÈS ADELANTADO, QUIM
    Saps on va néixer l'arròs? Quina vinculació té amb Alexandre el Gran? Quan va arribar al Mediterrani i quina evolució ha tingut a la nostra terra? Quan va aterrar al continent americà? Com l'han fet servir diverses civilitzacions? Quines varietats hi ha? Quin bagatge social, cultural i culinari posseeix? En aquest llibre, tota una bíblia dels arrossos, hi trobaràs les resposte...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    18,50 €

  • CUINA DE LA SAFOR, LA
    PEIRO, CHELO
    Sin stock, consultar disponibilidad

    17,95 €

  • CUINA DE TRAIGUERA, LA
    GAUXACHS, RAFAEL / SANZ, VICENT
    La cuina de Traiguera és un viatge al paisatge culinari d?un poble i d?una terra de cruïlla, que manté vigent un patrimoni gastronòmic molt local i alhora compartit. Es tracta d?un paisatge d?oliveres, a mig camí entre la mar i la muntanya, que ofereix, portada des de temps immemorials, l?essència d?una cuina cada dia més valorada: l?oli.Així com les oliveres mil·lenàries han s...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    19,90 €

  • VINS DE L´ARC MEDITERRANI, ELS
    MARTIN, JOAN C.
    Elsp obles de l'Arc Mediterrani que s'estén d'Alacant a Montpeller comparteixen una cultura i una història, un mateix clima i una orografia de planes costaneres, terrasses i riberes de torrents. Tant la continuïtat geogràfica com l'herència grecollatina i de la Corona d'Aragó han contribiït  crear una cultura vitícola i vinícola comina, on cal comptar també les illes, situ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    29,00 €

  • SALSES, LES. THESAURUS DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA
    MARQUES, VICENT
    SALSES, LES. THESAURUS DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    18,00 €

  • MILLORS ARROSSOS VALENCIANS, ELS
    MARQUES, VICENT
    MILLORS ARROSSOS VALENCIANS, ELS ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    14,00 €

  • CUINA SURREALISTA
    FABREGA, JAUME
    Dalí tenia una especial preferència per alguns dels plats mariners més característics de la costa. Molts d'ells formen part d'aquest repertori típicament surrealista que són els plats de "mar i muntanya", els més originals que ha produït la cuina catalana i base de la creativitat de cuiners universals com Ferran Adrià. A més, Dalí incorpora a la seva obra nombrosos elements ico...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    11,00 €

  • PA AMB TOMAQUET
    FABREGA, JAUME
    PA AMB TOMAQUET ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    13,90 €