7 Resultados
España Eliminar filtro Butxaca / bolsillo Eliminar filtro Gastronomía Eliminar filtro Quitar filtros
  • CUINA DE LA MEVA MARE, LA [BUTXACA]
    ROCA, JOAN
    El prestigiós cuiner Joan Roca, cap del celebrat restaurant El Celler de Can Roca, recull en aquest llibre que teniu a les mans un recull de receptes de la seva mare Montserrat, que ella mateixa ha fet al llarg de la seva vida al restaurant Can Roca de Girona.Hi trobareu des dels calamars a la romana fins als canalons de festa major, passant pel fricandó i la sarsuela de peix. ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    9,95 €

  • FORMULES MAGISTRALS [BUTXACA]
    COMADIRA, NARCIS
    A Fórmules magistrals Narcís Comadira ens acosta a la cuina i a la tradició gastronòmica catalana amb una mirada molt personal. A través de 83 textos el lector coneixerà de ben a prop quins són els costums de la nostra cuina, la importància del llegat del receptari familiar, el record dels millor àpats, i tot plegat amanit amb una guia exhaustiva de plats i productes únics majo...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    11,95 €

  • BOLETS, ELS [BUTXACA]
    PASCUAL, RAMON
    Els bolets. On surten, com es coneixen, com es cuinen és el llibre que estaves esperant a labutxaca. Amb aquesta guia, Ramon Pascual t’introduirà d'una manera senzilla però rigorosa en l'apassionant món de la micologia. Les descripcions de cadascuna de les 75 espècies juntament amb uns acurats i detallats dibuixos que les il·lustren et permetran reconèixer fàcilment quins ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    11,95 €

  • BODEGA, LA [BOLSILLO TAPA DURA]
    GORDON, NOAH
    Languedoc, Francia, finales del siglo XIX.Josep Álvarez descubre de la mano de un viticultor francés el arte de la elaboración del vino. Desde ese momento, su vida estará determinada por esta pasión. A pesar de su juventud, Josep ha conocido el amor, las intrigas políticas y el trabajo duro, experiencia que, junto a su temprana vocación marcará su destino.Tras participar co...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    11,95 €

  • BODEGA, LA [BOLSILLO]
    GORDON, NOAH
    Languedoc, Francia, finales del siglo XIX.Josep Álvarez descubre de la mano de un viticultor francés el arte de la elaboración del vino. Desde ese momento, su vida estará determinada por esta pasión. A pesar de su juventud, Josep ha conocido el amor, las intrigas políticas y el trabajo duro, experiencia que, junto a su temprana vocación marcará su destino.Tras participar co...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    9,95 €

  • CELLER, EL [BUTXACA]
    GORDON, NOAH
    El Llenguadoc, França, finals del segle XIX.En Josep Álvarez descobreix de la mà d'un viticultor francès l'art de l'elaboració del vi. Des d'aquest moment, la seva vida restarà dominada per aquesta passió.Malgrat la seva joventut, en Josep ja ha conegut a la vida l'amor, les intrigues i el treball ardu, experiència que, junt amb la seva vocació, marcarà el seu destí.Despré...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    9,95 €

  • CUINA TRADICIONAL DELS BOLETS, LA
    CARLES I FONT, JAUME
    Si volem parlar de la cuina catalana estem obligats a parlar de bolets. Són presents sobretot en la cuina de pagès, en la qual, sense preferències, qualsevol espècie comestible s'utilitza per elaborar la majoria dels plats de la cuina tradicional. L'afeccionat a la cuina hi trobarà unes receptes originals, senzilles i de fàcil preparació, així com un extens capítol que explica ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    10,95 €