Tablón de Anuncios

Este es un espacio de comunicación abierto a todos los usuarios para compartir información sobre un destino concreto, buscar compañero de viaje o ofrecer un intercambio de ideas o material relacionado con el viaje. Los mensajes serán actualizados 24 horas después de su recepción (exceptuando el fin de semana que se actualizarán lunes). Altaïr se mantiene al margen de la actividad de este punto de encuentro y no se hace responsable de las notas ni datos recogidos.

Listado de Anuncios (2)

07/06/2024
Beth
Bones, em dic Beth tinc 29 anys, i m’agrada moltissim fer activitats al aire lliure i les sortides a la natura, tambe acampar o marxar de viatge, m’agrada la dansa, el ioga, la ceramica, les converses profundes i el sentit del humor. Estic interessada en trobar un cercle d’amistats amb qui anar a la muntanya, fer rutilles, cantar, fer unes birres o un vermutet i anar a algun festival…
22/04/2024
Marias
Hola!!!
Cerco persones de Sant Feliu del llobregat i rodalies (entre 50 i 55a aprox.) amb ganes de sortir, passar una bona estona i formar una colla per fer activitats culturals, d'oci , amb esperit animat i amb iniciativa.
Vinga, animeu-vos i contacteu! Fins aviat!!
salqueria24@gmail.com