CUINA DE LA MEVA MARE, LA [BUTXACA]

CUINA DE LA MEVA MARE, LA [BUTXACA]

LES RECEPTES FONAMENTALS D´EL CELLER DE CAN ROCA

ROCA, JOAN

9,95 €
IVA incluido
Editorial:
LABUTXACA
Año de edición:
2011
Materia:
Cocinas del Mundo
ISBN:
978-84-9930-176-1
EAN:
9788499301761
Páginas:
254
Idioma:
CATALA
Encuadernación:
BUTXACA / BOLSILLO

El prestigiós cuiner Joan Roca, cap del celebrat restaurant El Celler de Can Roca, recull en aquest llibre que teniu a les mans un recull de receptes de la seva mare Montserrat, que ella mateixa ha fet al llarg de la seva vida al restaurant Can Roca de Girona.Hi trobareu des dels calamars a la romana fins als canalons de festa major, passant pel fricandó i la sarsuela de peix. Més de cent vint receptes que constitueixen un petit homenatge a la cuina tradicional catalana, el fonament de la cuina que ell fa al Celler de Can Roca.

Otros libros de la zona de Cataluña

Ver todos
  • DIFICULTAD DEL FANTASMA, LA
    GUERRIERO, LEILA
    Leila Guerriero tras los pasos de Truman Capote en la Costa Brava donde escribió buena parte de su célebre A sangre fría. Justo después de terminar La llamada, uno de los mejores libros de no ficción de los últimos tiempos, Leila Guerriero se dirigió hacia la Costa Brava tras los pasos de Truman Capote, quien escribió allí gran parte de su célebre A sangre fría.El resultado es ...
    En stock

    12,90 €

  • SI AQUEST CARRER FOS MEU
    KREMSER, STEFANIE
    Escrit amb tendresa i una gran vivacitat, "Si aquest carrer fos meu" és una passejada per les vint-i-dues adreces on l'autora ha viscut fins avui. Així, Stefanie Kremser s'endinsa en la narració autobiogràfica per traçar la memòria de les arribades i els comiats que ha experimentat al llarg dels anys en cinc països diferents, entre les Amèriques i Europa. A través de la seva mi...
    En stock

    18,50 €

  • BARCELONA. UNA BIOGRAFIA
    CALPENA, ENRIC
    La Barcelona que avui coneixem, que rep set milions i mig de turistes l'any i que és coneguda i elogiada a tot el món per la seva capacitat creativa i el seu esperit innovador (la Nova York europea) i per la seva capacitat industrial i el seu rigor i seriositat en els negocis fruit de les dinàmiques internes de més de 2000 anys d'història i del dia a dia dels seus successius ...
    En stock

    19,90 €

  • LEJOS DEL TÍBET
    WANGCHEN, THUBTEN / POUS MAS, MARIA TERESA
    He aquí el fascinante relato de la vida del venerable lama Thubten Wangchen. Se inicia con la huida de su pueblo natal, en el Tíbet, y prosigue con la peligrosa travesía por las montañas, su época de mendigo y de niño de la calle en Katmandú, los estudios y la vida espiritual en el monasterio personal del Dalai Lama en Dharamsala (India)? hasta la apertura de la Casa del Tíbet ...
    En stock

    17,00 €

  • CIUTAT PRINCESA
    GARCÉS, MARINA
    Ciutat Princesa és un relat en primera persona en què s'expliquen una sèrie de vivències polítiques entre l'octubre de 1996 i l'octubre de 2017, des del desallotjament del Cine Princesa a Barcelona fins al referèndum de l'1 d'octubre. El fil del relat és: què hem après? Per això es parla des del singular de qui viu i es transforma amb cadascuna de les situacions recollides i de...
    En stock

    16,90 €

  • SOL I AMB LA MEVA OMBRA
    COLELL I MALLA, JORDI
    Sol i amb la meva ombra està escrit amb un llenguatge propi, a voltes incisiu i mordaç, tot d'una irònic, introspectiu, descregut però també curiós, poètic, amè... un llenguatge que, com molt bé copsa l'autor, deriva de la parla ordinària de la gent amb què es troba, de l'entorn pel qual passa, tot fent un trajecte personal, que es va forjant pas a pas.Decidits a recuperar aque...
    En stock

    18,00 €

Otros artículos de... Cocinas del Mundo

Ver todos
  • ESPECIAS, LAS
    TURNER, JACK
    Durante siglos, las especias suavizaban los ácidos vinos, enmascaraban el hedor de los cadáveres y se usaban como afrodisíacos en las noches de bodas. Eran imprescindibles en la cocina, la medicina y el culto religioso; y, dada su escasez, símbolos de riqueza y poder: tanto en Oriente como en Occidente llegaron a valer más que los metales preciosos. Por ello, durante todo el me...
    En stock

    25,00 €

  • CUINA DE LLEIDA, LA VALL D'ARAN I LA FRANJA, LA
    FÀBREGA, JAUME
    Allioli de codony, panadons d'espinacs, caragols a la brutesca, olla aranesa, girella, trinxat, cassola de tros, conill farcit, orelletes, redorts... La cuina de les terres de Lleida és una cuina rica que es caracteritza per l'autenticitat, l'ús de productes de proximitat i la influència de les tradicions agrícoles i ramaderes. Situada en una àrea que juxtaposa muntanya i plana...
    En stock

    23,00 €

  • RECETAS ASIÁTICAS EN UN PIS PAS
    Te presentamos 100 recetas, llegadas directamente de Asia, ¡para realizar en un plis plas! ¿Te apetece demostrar tu creatividad culinaria, pero no tienes tiempo para descifrar recetas con 25 líneas de texto? ¿Te encantaría saborear un buen ramen o un pho reconstituyente, pero no tienes ni idea de cómo prepararlos? ¿Sueñas con una velada asiática, pero la idea de pasarte más de...
    En stock

    22,90 €

  • ATLAS DE COCINA
    RIERA, LUCAS
    Este libro tiene tres importantes objetivos: aprender a cocinar, hacer una actividad divertida en familia y conocer lo que comen otros niños y niñas de todo el mundo. Cada receta está explicada paso a paso para que no te equivoques y contiene también algún consejo para que puedas incorporar a cada plato tu propio estilo. ...
    En stock

    18,90 €

  • ATLES DE CUINA
    RIERA, LUCAS / TENA, MARINA
    Aquest llibre té tres importants objectius: aprendre a cuinar, fer una activitat divertida amb la família i descobrir què mengen altres nenes i nens d'arreu del món. Cada recepta està explicada pas a pas perquè no t'equivoquis, i també conté algun truc, perquè puguis incorporar a cada plat el teu propi estil. ...
    En stock

    18,90 €

  • ENSALADAS COMPLETAS
    EZEKIEL, EMILY
    ¿Quién dijo que las ensaladas son aburridas? Sin duda, alguien que no conocía este libro. En él, hallarás platos divididos por estaciones, con los mejores productos de temporada para preparar comidas deliciosas, saciante y espectaculares. Descubre un colorido abanico de ensaladas para comer como plato único, acompañamiento e ¡incluso postre!, con opciones veganas y consejos de ...
    En stock

    29,95 €

Otros libros del autor

Ver todos
  • COCINAR EL MEDITERRÁNEO
    ROCA, JOAN
    Un homenaje a la cocina mediterránea de la mano de uno de los grandes referentes de la cocina mundial, Joan Roca, para disfrutar en casa de la mejor cocina del mundo, la mediterránea.De Algeciras a Estambul hay un mar que ha sido cuna de las grandes civilizaciones del mundo antiguo y que alberga actualmente en sus costas un patrimonio gastronómico incomparable. La diversidad de...
    En stock

    23,90 €

  • CUINAR EL MEDITERRANI
    ROCA, JOAN
    El nou llibre de Joan Roca. Un homenatge a la cuina mediterrània.D'Algesires a Istanbul hi ha un mar que ha estat bressol de les grans civilitzacions del món antic i que reuneix actualment un patrimoni gastronòmic incomparable. La diversitat de les cuines dels pobles mediterranis és un reflex de la seva riquesa cultural, un tresor viu i immens que segueix en constant evolució i...
    En stock

    23,90 €

  • CUINA MARE
    ROCA, JOAN
    Després de dedicar els seus dos llibres anteriors a les tècniques culinàries, Joan Roca recupera, en aquest llibre, la cuina tradicional de les mares, les receptes de sempre, amb l'objectiu que tothom pugui cuinar a casa. Sense perdre el seu toc de qualitat, ens ofereix receptes sense complicacions, ni tecnicismes.El llibre comptarà amb una distribució clàssica de receptes: ent...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    22,90 €

  • ROOTS
    ROCA, JOAN
    In this book the prestigious chef Joan Roca, at the head of the celebrated restaurant El Celler de Can Roca, introduces a top selection of traditional Catalan recipes from among those his mother, Montserrat, has always prepared at the Can Roca restaurant in Girona, where he began his professional training. The foundations of the cuisine that now bears the name of this master ch...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    20,00 €

  • COCINA CON JOAN ROCA A BAJA TEMPERATURA
    ROCA, JOAN
    «Esta obra os mostrará todo lo que hemos aprendido en la cocina de El Celler de Can Roca, pero también en nuestras respectivas cocinas familiares, con la intención de mostraros diferentes técnicas que mejorarán vuestros platos. Veremos que la baja temperatura ya se practica desde hace miles de años y que básicamente la novedad del desarrollo tecnológico es el control, la precis...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    24,95 €

  • CUINA AMB JOAN ROCA A BAIXA TEMPERATURA
    ROCA, JOAN
    "Aquesta obra us mostrarà tot el que hem après en la cuina d'El Celler de Can Roca, però també en les nostres respectives cuines familiars, amb la intenció d'ensenyar-vos diferents tècniques que milloraran els vostres plats. Veurem que la baixa temperatura ja es practica des de fa milers d'anys i que bàsicament la novetat del desenvolupament tecnològic és el control i la precis...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    24,95 €