19 Resultados
Barcelona Eliminar filtro Catalán Eliminar filtro Cocinas del Mundo Eliminar filtro Quitar filtros
  • TAPES. BARCELONA [CAT]
    BARRIL, JOAN / LIZ RODRÍGUEZ, JOSEP / GARCÍA JOSÉ, JORDI
    Què hi trobaràs, en aquest suculent llibre? 40 receptes per fer tapes a casa, amb la família o amb els amics, i presumir de conèixer els secrets de les millors tapes de Barcelona. 20 locals imprescindibles, des dels centenaris fins als més recents oberts per xefs amb estrelles Michelin, per conèixer-ne la història i quines tapes s?hi poden tastar.10 rutes per diferents barris d...
    En stock

    12,00 €

  • BARCELONA -GASTRONOMIA I CUINA
    ALEU AMAT, ORIOL / MONNÉ, TONI
    La cuina de Barcelona és una mena de gran mosaic format a través dels segles per influències molt diverses. El caràcter múltiple i polièdric de la cuina catalana és intrínsec a qualsevol cuina regional amb molts segles d'història al darrere. Però Barcelona ha assimilat especialment -i segueix fent-ho- les influències de totes les cuines amb què s'ha relacionat a través de la se...
    En stock

    13,00 €

  • DENOMINACIÓ D'ORIGEN ALELLA
    En stock

    29,00 €

  • TASTA'M
    FALGUERAS FEBRER, MERITXELL
    La Catalunya de l'avantguarda gastronòmica del 2010 és l'escenari que la sommelier internacional, Meritxell Falgueras, recupera per emprendre un emocionant viatge pels sentits (gust, aroma, tacte…) que protagonitza en primera persona acompanyada de personatges singulars, amants de la bona cuina i de les més secretes passions.Amb un estil desenfadat, glamurós i vital –i una rica...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    18,90 €

  • VITICULTURA, DESIGUALTAT I CONFLICTE AGRARI
    SOLER-BECERRO, RAIMON
    Aquest llibre aborda les causes de l’anomenat plet dels rabassaires en el període clau de la seva història, el primer terç del segle xx, a partir de l’anàlisi del desenvolupament de la vitivinicultura, de l’estructura de la propietat i de les característiques de les famílies pageses a la regió vinícola del Penedès, principal focus del moviment en aquest període. L’obra explica ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    24,00 €

  • CUINA DELS MONESTIRS
    BAGES-QUEROL BLANCO, JORDI
    En el present llibre, hom podrà conèixer les particularitats de l’alimentació cartoixana de la Catalunya de l’edat moderna, a la vegada que s’endinsarà en la cuina dels monestirs catalans del segle XVIII. El lector trobarà els elements de la cuina que han restat immutables i que formen part de la cuina tradicional catalana, així com, també, un receptari amb el conjunt de recept...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    17,00 €

  • MIQUEL PALAU -RETRATS DEL VI -PURV
    TROYANO PUIG, RUTH / ELIAKIM, MAOZ
    Retrats de Vi és una col·lecció que ens aporta el coneixement d'enòlegs formats a la Universitat Rovira i Virgili, els quals, a través de la seva experiència professional i personal, ens faran entendre més en què consisteix la seva feina, els objectius que es plantegen i els reptes als quals s'enfronten, però sobretot ens ajudaran a percebre la seva estima per una professió mol...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    8,00 €

  • 23. SABORS DE LA TERRA, ELS -AZIMUT TURISME
    BASTART I CASSÉ, JORDI
    En aquesta guia turística resseguireu la gastronomia i els productes tradicionals de les comarques de Barcelona. La coca de Llavaneres, la maduixa del Maresme, la cirera d'en Roca, la carxofa del Prat, el gall del Penedès o els embotits d'Osona són alguns dels aliments que es poden trobar en aquest territori, on es produeixen una munió de productes avalats per denominacions d'o...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    16,90 €

  • VINS DEL PLA DE BAGES, ELS
    PELEGRÍN ROCAMORA, JOSEP / TRILLA REIG, MARC
    El Bages és un territori amb moltes riqueses, culturals, arquitectòniques, paisatgístiques i també terra de vins. Així ho demostra el seu passat, però sobretot el seu present i el seu futur. Més de 1.000 anys d'història vitivinícola ens mostren la importància que el vi tenia entre els nostres avantpassats, persones que ens han llegat un paisatge, unes varietats de raïm i una ma...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    30,00 €

  • CUINA DELS VALLESANS, LA
    SALSETES, PEP
    Per als qui diguin ?un altre llibre de cuina?, s?equivoquen, aquesta publicació vol ser diferent. La majoria s?escriuen només davant de l?ordinador, però la que teniu a les mans ha sorgit d?entrevistes fetes a persones generoses dels seus coneixements, de la majoria de poblacions vallesanes: converses en menjadors, cuines, horts, botigues, obradors, mercats... També cal dir que...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    20,00 €

  • CUINERES DEL BAGES, LES
    GÓMEZ PARDO, DOLORS
    L?Associació de cuineres del Bages ens acosta la seva comarca de la manera més deliciosa possible. Les famoses xefs firmen totes les receptes d?un llibre que conté el bo i millor de la cuina catalana tradicional del Bages. Un llibre cuinat amb productes autòctons i valuosos consells que encantarà a tots aquells cuiners (casolans o no) que busquin saber més sobre les aromes de l...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    17,90 €

  • CIUTAT DELS CAFES, LA
    VILLAR, PACO
    La ciutat dels cafès (1750-1880) és un viatge apassionant a una època en què la vida pública -i també la submergida- transcorria als cafès i als primers restaurants. N'hi havia d'obrers, de burgesos i d'artistes. S'hi tancaven negocis, s'hi cometien crims, s'hi feia política, periodisme, música i, en segons quin, la revolució... I és que als cafès de Barcelona s'hi concent...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    30,00 €


01 02