20 Resultados
  • RESERVA'T PER A LES POSTRES
    CRUSELLAS CAPDEVILA, LLUC
    Les postres, els dolços, els pastissos, la xocolata... totes aquelles coses que ens fan tan feliços per. que, a la vegada, no valorem prou si són realment bones o no, si estan ben fetes o són plenes dÆadditius i conservants resultat dÆun procés industrial. És important saber reconèixer una bona materia prima, que hi hagi un procés creatiu i que l'elaboració sigui l'adequada. A ...
    En stock

    23,95 €

  • GR 283 [MAPA] 1:40.000 -RUTA DEL QUESO IDIAZABAL
    ¡Conoce las zonas idílicas del interior de Gipuzkoa en esta Ruta circular de montaña de una semana!La Ruta del Queso Idiazabal o GR 283 es una ruta promovida por el Departamento de Innovación, Desarrollo Rural y Turismo de la Diputación Foral de Gipuzkoa y homologada por la Federación Guipuzcoana de Montaña.Se compone de 6 etapas y la Ruta circular al completo tiene una longitu...
    En stock

    9,00 €

  • FORMATGERIES ARTESANES DE CATALUNYA
    ROSET I MORERA , RAMON
    En aquest llibre s'ha fet un recull de totes les formatgeries i els formatges artesans que s'elaboren actualment a Catalunya amb l'ànim d'apropar al lector aquest gran patrimoni gastronòmic de casa nostra. A banda del producte làctic, s'ha volgut destacar la història humana que hi ha al darrere de cada obrador: la filosofia de vida del formatger i el canvi vital que suposa el p...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    21,95 €

  • FORMATGES. ELS 50 MILLORS DE CATALUNYA
    NICOLAU VILELLAS, NATÀLIA / PONT DIEZ, LAIA
    Tenim la sort de viure en un indret on els formatges artesans tenen un elevat nivell de qualitat molt valorat internacionalment, però que encara compta amb una difusió rediïda entre nosaltres mateixos. En aquest recull hi trobaràs els millors formatges d'una selecció de 50 formatgeries de Catalunya. Totes elles ens desperten admiració per la seva forma de fer, pel seu entorn, o...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    18,50 €

  • 06. ALBERES [REVISTA]
    A mesura que el conreu de l’olivera s’anava estenent pel territori, l’oli es va convertir en un aliment bàsic. Va formar part dels rituals més importants de la religió i va solucionar aspectes pràctics de la vida quotidiana de la gent, com ara la il·luminació, la salut i la bellesa. En definitiva, es va convertir en un element identificatiu del paisatge i de la manera de vi...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    8,00 €

  • DELICIAS VEGETARIANAS -TTARTTALO
    KASKAZURI
    El recetario delicias vegetarianas es un libro que nace al calor de los fogones del restaurante donostiarra Kaskazuri. Amantes de la cocina de temporada, conocedores de la importancia del producto en su momento, conscientes del impacto que tiene una esmerada presentación de los platos, el equipo de cocina del Kaskazuri ha reunido toda su experiencia vegetariana en este libro, u...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    23,50 €

  • FORMATGES DE CATALUNYA, ELS
    URGELL (COORD.), ORIOL
    FORMATGES DE CATALUNYA, ELS ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    29,12 €

  • QUE NO HEM DE DEIXAR DE TASTAR A VILANOVA I LA GELTRU
    FRANCAS MARTORELL, RAMON
    QUE NO HEM DE DEIXAR DE TASTAR A VILANOVA I LA GELTRU ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    14,50 €

  • MILLORS ARROSSOS VALENCIANS, ELS
    MARQUES, VICENT
    MILLORS ARROSSOS VALENCIANS, ELS ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    14,00 €

  • CATALUNYA EN EL PALADAR
    GASULL, CARME
    CATALUNYA EN EL PALADAR ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    21,95 €

  • ROMESCO, EL
    SOLE I TORNE, DAVID
    ROMESCO, EL ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    12,29 €

  • COCS DE LA TERRA ALTA, ELS
    MEIX I BOIRA, LORETO
    COCS DE LA TERRA ALTA, ELS ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    12,30 €


01 02