ALBUM DEL GOURMET, EL

ALBUM DEL GOURMET, EL

EDICIO BARCELONA 2025

 

10,00 €
IVA incluido
Editorial:
ALBUM DEL GOURMET, EL
Año de edición:
2025
Materia:
Restaurantes
ISBN:
978-84-09-66707-9
EAN:
9788409667079
Idioma:
CATALA

Primera edición del Album del Gourmet. Edición limitada a disfrutones y disfrutonas. 100 de los mejores restaurantes de Barcelona reunidos en la guía más especial del año.

Otros libros de la zona de Barcelona (ciudad)

Ver todos
  • SI AQUEST CARRER FOS MEU
    KREMSER, STEFANIE
    Escrit amb tendresa i una gran vivacitat, "Si aquest carrer fos meu" és una passejada per les vint-i-dues adreces on l'autora ha viscut fins avui. Així, Stefanie Kremser s'endinsa en la narració autobiogràfica per traçar la memòria de les arribades i els comiats que ha experimentat al llarg dels anys en cinc països diferents, entre les Amèriques i Europa. A través de la seva mi...
    En stock

    18,50 €

  • BARCELONA. UNA BIOGRAFIA
    CALPENA, ENRIC
    La Barcelona que avui coneixem, que rep set milions i mig de turistes l'any i que és coneguda i elogiada a tot el món per la seva capacitat creativa i el seu esperit innovador (la Nova York europea) i per la seva capacitat industrial i el seu rigor i seriositat en els negocis fruit de les dinàmiques internes de més de 2000 anys d'història i del dia a dia dels seus successius ...
    En stock

    19,90 €

  • LEJOS DEL TÍBET
    WANGCHEN, THUBTEN / POUS MAS, MARIA TERESA
    He aquí el fascinante relato de la vida del venerable lama Thubten Wangchen. Se inicia con la huida de su pueblo natal, en el Tíbet, y prosigue con la peligrosa travesía por las montañas, su época de mendigo y de niño de la calle en Katmandú, los estudios y la vida espiritual en el monasterio personal del Dalai Lama en Dharamsala (India)? hasta la apertura de la Casa del Tíbet ...
    En stock

    17,00 €

  • CIUTAT PRINCESA
    GARCÉS, MARINA
    Ciutat Princesa és un relat en primera persona en què s'expliquen una sèrie de vivències polítiques entre l'octubre de 1996 i l'octubre de 2017, des del desallotjament del Cine Princesa a Barcelona fins al referèndum de l'1 d'octubre. El fil del relat és: què hem après? Per això es parla des del singular de qui viu i es transforma amb cadascuna de les situacions recollides i de...
    En stock

    16,90 €

  • PLAÇA DEL DIAMANT, LA
    RODOREDA, MERCÈ
    Una nova edició de LA PLAÇA DEL DIAMANT, amb el text revisat i material inèdit. L'estudiosa Meritxell Talavera ha retrobat el manuscrit primer de COLOMETA, del qual la nova edició dóna un capítol de mostra juntament amb el postfaci de Talavera sobre com Rodoreda va escriure la seva obra mestra. "Totes aquestes pàgines, poètiques i patètiques, sense un gra de sentimentalisme, m...
    En stock

    19,95 €

  • DAMA SENSE ROSTRE. LA
    BRETOS, JULIÀ
    Qui va ser la dona que va finançar en secret la construcció d´aquesta església quan no era res més que uns fonaments recargolats? Pocs saben que l´edifici més enigmàtic del món no existiria si no fos per la tenacitat d´una dona el nom de la qual resta ignorat sota la pols de cent anys. Historiadors de totes les latituds han intentat desvetllar la seva identitat, sense que cap...
    En stock

    21,95 €

Otros artículos de... Restaurantes

Ver todos
  • MADRID GASTRO
    FERNÁNDEZ BOMBÍN, ALBERTO
    While the Movida Madrileña, Madrid's new wave of the 1980s brought the city's cultural scene to the fore, the 21st century has seen it become one of the world's leading food destinations. Madrid is now experiencing a gastronomic new wave. From century-old restaurants that have been reinvented and crowned with Michelin stars to chefs who have created their own offal-based cuisin...
    En stock

    34,95 €

  • MADRID GASTRO
    FERNÁNDEZ BOMBÍN, ALBERTO
    Si en los años 80 la Movida madrileña hizo de Madrid la capital cultural de España, el siglo XXI ha convertido a la ciudad en uno de los destinos gastronómicos más importantes del mundo. La nueva movida madrileña es gastronómica. Desde restaurantes centenarios que han sabido reinventarse para alcanzar el estrellato a cocineros que han creado una cocina propia basada en la casqu...
    En stock

    34,95 €

  • 150 BARES DE VINOS IMPRESCINDIBLES
    LIJCOPS, JURGEN
    150 BARES DE VINOS Esta es una selección de los 150 bares de vinos más exquisitos del mundo, cada uno de ellos con una historia fascinante. Desde Noble Rot en Londres hasta Pompette en Copenhague, pasando por Goût de Jaune en Tokio o Pain et Vin en Buenos Aires. ¡Salud! ...
    En stock

    29,95 €

  • 2025 BARCELONA SLOW FOOD GUIDE [CAT-CAS-ENG]
    Vint anys de Slow Food Barcelona i sisena edició de la Barcelona Slow Food Guide: els 101 locals d'aquest recull són una prova del compromís assolit després de dues dècades fomentant la sostenibilitat a la restauració.La transformació s'està coent a les cuines dels restaurants compromesos, però al mateix temps Slow Food Barcelona i els locals d'aquesta guia estan sembrant llavo...
    En stock

    11,90 €

  • MARAVILLAS Y DELICIAS DE JAPÓN
    FALLS, KAILENE
    Maravillas y delicias de Japón es una guía de la gastronomía y cultura de Japón firmada por la artista comidista Kailene Falls. A través de ilustraciones a acuarela que destilan calidez y cariño, presenta tradiciones culinarias y restaurantes que solo se pueden encontrar en el país del sol naciente. Una lectura para descubrir platos clásicos desde un nuevo ángulo, y sorprenders...
    En stock

    18,00 €

  • VIURE EL MON DEL VI
    BASTART I CASSE, JORDI
    GUIA AMB MAPES I FOTOGRAFIES A TOT COLOR, QUE RECULL UNA GRAN DIVERSITAT D'ACTIVITATS I PROPOSTES DE CADA DENOMINACIÓ D'ORIGEN DE CATALUNYA. El món del vi és complex i divertit a la vegada. Cada cop hi ha més gent que desitja endinsar-se i viure les experiències que es proposen des de cadascuna de les denominacions d'origen i des d'alguns cellers. En aquest llibre hi trobareu ...
    En stock

    19,90 €