24 resultats
  • LA CUINA DE LA COSTA BRAVA I EL PIRINEU DE GIRONA
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    La Costa Brava i el Pirineu de Girona han donat nombrosos genis en gairebé tots els àmbits de la cultura universal. I la gastronomia no n'ha estat cap excepció gràcies a noms com els germans Roca, Fina Puigdevall, Josep Mercader o, per adopció, Ferran Adrià. Però aquesta cuina gironina pertany també a les mestresses de casa i als restauradors anònims, i als pagesos i als pescad...
    En stock

    26,50 €

  • CUINA AL TEMPS DELS BONS HOMES, LA / LA CUISINE AU TEMPS DES BONSHOMMES
    MASSANES, TONI / BEHAR, KARINA
    El que ara mateix teniu a les mans és un petit tast de la cuina al país dels càtars. Una cuina de gran riquesa de gustos, aromes i d'ingredients, des dels més simples fins als més refinats.Us convidem amb aquest receptari a conèixer la cuina medieval de Catalunya i Occitània, i a interessar-vos per una de les expressions de vida d'aquesta cultura perseguida que va expandir-se a...
    En stock

    18,00 €

  • CUINA DE MAR I MUNTANYA. COSTA BRAVA SUD
    TRESSERRAS JUAN, JORDI
    Aquest llibre és un dels estudis més complets de la cuina de mar i muntanya de la Costa Brava. Inclou receptes dels darrers dos cents anys, moltes d?elles inèdites que provenen de receptaris familiars, manuscrits o de transmissió oral, que s?han transmès de generació en generació.Una cuina de viles marineres, on es barregen nissagues de pescadors, pagesos de masies de marina i ...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    25,00 €

  • 19. ALBERES [REVISTA]
    Abans que es popularitzessin els refrescos impulsats per les grans empreses a molts dels nostres municipis d’una certa rellevància hi havia una petita fàbrica de sifons, ‘gracioses’ o destil·lats diversos. En aquest número recuperem-ne la història; parlarem de l'Anís Empordanès i de l'Anís Barcino, de la ...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    10,00 €

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sense stock, consultar disponibilitat

    16,00 €

  • ANIMA
    PUIGDEVALL, FINA / PUIGVERT, MANEL / LES COLS RESTAURANT
    Sense stock, consultar disponibilitat

    50,90 €

  • CUINA A CADAQUÉS, LA
    Les millors receptes dels restaurants de referència de la màgica vila empordanesa La vila de Cadaqués mereixia un llibre que reivindiqués i actualitzés la seva tradició gastronòmica, de la tradició a l'avantguarda. L'esforç pren un valor afegit en aquesta publicació, els beneficis de la qual van al fons de Càritas per a ser invertits en projectes de suport als més desafavorit...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    15,00 €

  • ANNA ESPELT -RETRATS DEL VI -PURV
    TROYANO PUIG, RUTH / ELIAKIM, MAOZ
    Retrats de Vi és una col·lecció que ens aporta el coneixement d'enòlegs formats a la Universitat Rovira i Virgili, els quals, a través de la seva experiència professional i personal, ens faran entendre més en què consisteix la seva feina, els objectius que es plantegen i els reptes als quals s'enfronten, però sobretot ens ajudaran a percebre la seva estima per una professió mol...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    8,00 €

  • CUINA MARINERA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    La cuina dels pescadors de la Costa Brava és, sens dubte, la més variada i refinada de totes les costes dels Països Catalans i, fins i tot, de la Mediterrània. Han estat i són uns grans cuiners, que ensenyen xefs com Joan Roca o Ferra Adrià. La seva és encara una cuina viva, que es transmet oralment i que evoluciona.Alguns dels plats dels pescadors han esdevingut dels més embl...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    16,00 €

  • 06. ALBERES [REVISTA]
    A mesura que el conreu de l’olivera s’anava estenent pel territori, l’oli es va convertir en un aliment bàsic. Va formar part dels rituals més importants de la religió i va solucionar aspectes pràctics de la vida quotidiana de la gent, com ara la il·luminació, la salut i la bellesa. En definitiva, es va convertir en un element identificatiu del paisatge i de la manera de vi...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    8,00 €

  • CUINA D'EL PONT DELS JUEUS, LA
    GIRONELL, MARTI
    Arran del procés de documentació de la seva celebrada novel•la El pont dels jueus, Martí Gironell va recopilar una gran quantitat de receptes de l’època medieval, tant jueves com cristianes, que ara posem a l’abast de tothom en un volum.Aquest és un viatge a l’època medieval a través d’una cuina que ha perdurat al llarg dels segles; encara avui, alg...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    15,90 €

  • CUINA EN EL TEMPS DELS BONS HOMES, LA
    MASSANES, TONI
    CUINA EN EL TEMPS DELS BONS HOMES, LA ...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    9,00 €


01 02