6 Resultados
  • CUINA DE MAR
    FUSTER ALZINA, MARIA DEL CARME
    A la cuina d'una família de pescadors de la primera meitat del segle xx, el que s'hi menjava, gairebé exclusivament, era peix. Peix de totes les varietats i segons totes les fórmules de cocció possible. amb el pas del temps, aquelles sensacions que, d'una cuina estant, ens arribaren per mitjà de la vista, l'olfacte i, sobretot, el gust, acabaren en el rebost dels nostres record...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    14,00 €

  • MALLORCA. WALK & EAT
    CRESPI-GREEN, VALERIE
    Sin stock, consultar disponibilidad

    13,50 €

  • MALLORCA [CAS] GASTRONOMIA Y COCINA
    ALEU AMAT, ORIOL / FONT I RODON, MARGA / TORRÓNTEGUI, ANA
    MALLORCA. GASTRONOMIA Y COCINA ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    10,00 €

  • MALLORCA [CAT] GASTRONOMIA I CUINA
    ALEU AMAT, ORIOL / FONT I RODON, MARGA
    La cocina de Mallorca es una mezcla de tradición y exotismo. Entre sus platos más apreciados destacan el tumbet, la sopa de verdura y pan moreno, el frit mallorquí, o la caldereta de langosta. Un libro para conocer su cultura gastronómica y preparar los guisos más característicos de la isla. ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    12,00 €

  • CUINA MALLORQUINA, LA
    OBRADOR, MARIA ANGELS
    CUINA MALLORQUINA, LA ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    15,00 €

  • MEJORES RECETAS DE LA COCINA MALLORQUINA, LAS
    SCHAOHOFF, F OLIVER, T
    MEJORES RECETAS DE LA COCINA MALLORQUINA, LAS ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    17,00 €