2 Resultados
  • NOVA CUINA DE L'URGELL, LA
    Aquesta obra ofereix un recorregut visual i gustatiu de la cuina de l'Urgell. Les propostes presentades pels xefs de la comarca enalteixen la tradició heretada dels avantpassats i li confereixen un caràcter de modernitat, amb nous sabors, noves textures i noves apostes que troben en els vins de la zona el millor maridatge. Segon volum de la col?lecció La nova cuina lleidatana, ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    17,00 €

  • CUINA DE LES TERRES DE LLEIDA, LA
    LLADONOSA I GIRO, JOSEP
    La cuina de Lleida és molt més que la cuina del cargol. Ordenat en diversos apartats extensament explicats, hi trobarem curiositats lleidatanes: sopa rubinada de la Segarra, l’olla aranesa i l’escudella de blat de moro escairat del Pallars, la cassola de dejuni de Castelldans, la col ofegada de la Segarra, l’arròs amb conill i bolets, la cutxipanda amb cargols, les coques de re...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    9,95 €