6 Resultados
  • 34. CADÍ PEDRAFORCA [REVISTA] / 05. GARONA NOGUERES
    CADÍ PEDRAFORCALes muntanyes, valls, rius i estanys de les comarques del Cadí i el Pedraforca han atret, des de fa més d’un segle, moltes persones que, seduïdes per la seva bellesa o amb vocació de descoberta, n’han volgut gaudir de la millor manera que es pot fer, a peu. L’excursionisme, doncs, ha tingut una importància i un arrelament social innegables en aquest territori, i ...
    En stock

    12,00 €

  • CUINA AL TEMPS DELS BONS HOMES, LA / LA CUISINE AU TEMPS DES BONSHOMMES
    MASSANES, TONI / BEHAR, KARINA
    El que ara mateix teniu a les mans és un petit tast de la cuina al país dels càtars. Una cuina de gran riquesa de gustos, aromes i d'ingredients, des dels més simples fins als més refinats.Us convidem amb aquest receptari a conèixer la cuina medieval de Catalunya i Occitània, i a interessar-vos per una de les expressions de vida d'aquesta cultura perseguida que va expandir-se a...
    En stock

    18,00 €

  • 07. CADÍ PEDRAFORCA [REVISTA]
    Sin stock, consultar disponibilidad

    8,00 €

  • CUINA DE LES TERRES DE LLEIDA, LA
    LLADONOSA I GIRO, JOSEP
    La cuina de Lleida és molt més que la cuina del cargol. Ordenat en diversos apartats extensament explicats, hi trobarem curiositats lleidatanes: sopa rubinada de la Segarra, l’olla aranesa i l’escudella de blat de moro escairat del Pallars, la cassola de dejuni de Castelldans, la col ofegada de la Segarra, l’arròs amb conill i bolets, la cutxipanda amb cargols, les coques de re...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    9,95 €

  • 11. CADÍ PEDRAFORCA [REVISTA]
    46 planes que tracten de matadors i mocaderes, d'embotits i rebostos, de cansaladers artesans i d'industries del porc....
    Sin stock, consultar disponibilidad

    8,00 €

  • ALT URGELL, LA CERDANYA, L'
    RIBERA I GABANDE, ENRIC
    ALT URGELL, LA CERDANYA, L' ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    4,87 €