3 Resultados
  • BOLETS, ELS [BUTXACA]
    PASCUAL, RAMON
    Els bolets. On surten, com es coneixen, com es cuinen és el llibre que estaves esperant a labutxaca. Amb aquesta guia, Ramon Pascual t’introduirà d'una manera senzilla però rigorosa en l'apassionant món de la micologia. Les descripcions de cadascuna de les 75 espècies juntament amb uns acurats i detallats dibuixos que les il·lustren et permetran reconèixer fàcilment quins ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    11,95 €

  • REMEDIOS NATURALES DE LOS CAMINOS DE SANTIAGO [BOLSILLO]
    ALFARO, TXUMARI
    X ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    8,00 €

  • CUINA TRADICIONAL DELS BOLETS, LA
    CARLES I FONT, JAUME
    Si volem parlar de la cuina catalana estem obligats a parlar de bolets. Són presents sobretot en la cuina de pagès, en la qual, sense preferències, qualsevol espècie comestible s'utilitza per elaborar la majoria dels plats de la cuina tradicional. L'afeccionat a la cuina hi trobarà unes receptes originals, senzilles i de fàcil preparació, així com un extens capítol que explica ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    10,95 €