12 Resultados
Butxaca / bolsillo Eliminar filtro Cocinas del Mundo Eliminar filtro Quitar filtros
  • SET AROMES DEL MÓN, LES [BUTXACA]
    BOSCH, ALFRED
    Hi ha qui diu que porta a la impotència, el pecat i la mort, mentre que altres l'elogien com a poció afrodisíaca, remei o panacea universal. Un tal Fèlix Dufoy emprèn la recerca del millor cafè, però amb una peculiaritat: l'ensuma, l'observa però no el tasta. Amb ell ens embarquem en una singular aventura, del Londres protestant a l'harem d'Istambul, de les muntanyes d'Aràbia a...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    6,95 €

  • PRESUMEIX DE VINS [BUTXACA]
    FALGUERAS, MERITXELL
    Quin vi s'ha de portar a un dinar a casa dels sogres? Com convertir un sopar en una vetllada inoblidable gràcies al vi que triem? El vi que acompanya millor una fideuà és també el que va millor per a un peix al forn? Per què s'ha marginat durant tants anys el vi rosat?Amb un estil fàcil, divertit i molt informatiu, Meritxell Falgueras ensenya en aquest llibre els trucs i els co...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    9,95 €

  • CUINA DE LA MEVA MARE, LA [BUTXACA]
    ROCA, JOAN
    El prestigiós cuiner Joan Roca, cap del celebrat restaurant El Celler de Can Roca, recull en aquest llibre que teniu a les mans un recull de receptes de la seva mare Montserrat, que ella mateixa ha fet al llarg de la seva vida al restaurant Can Roca de Girona.Hi trobareu des dels calamars a la romana fins als canalons de festa major, passant pel fricandó i la sarsuela de peix. ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    9,95 €

  • FORMULES MAGISTRALS [BUTXACA]
    COMADIRA, NARCIS
    A Fórmules magistrals Narcís Comadira ens acosta a la cuina i a la tradició gastronòmica catalana amb una mirada molt personal. A través de 83 textos el lector coneixerà de ben a prop quins són els costums de la nostra cuina, la importància del llegat del receptari familiar, el record dels millor àpats, i tot plegat amanit amb una guia exhaustiva de plats i productes únics majo...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    11,95 €

  • BOLETS, ELS [BUTXACA]
    PASCUAL, RAMON
    Els bolets. On surten, com es coneixen, com es cuinen és el llibre que estaves esperant a labutxaca. Amb aquesta guia, Ramon Pascual t’introduirà d'una manera senzilla però rigorosa en l'apassionant món de la micologia. Les descripcions de cadascuna de les 75 espècies juntament amb uns acurats i detallats dibuixos que les il·lustren et permetran reconèixer fàcilment quins ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    11,95 €

  • BODEGA, LA [BOLSILLO TAPA DURA]
    GORDON, NOAH
    Languedoc, Francia, finales del siglo XIX.Josep Álvarez descubre de la mano de un viticultor francés el arte de la elaboración del vino. Desde ese momento, su vida estará determinada por esta pasión. A pesar de su juventud, Josep ha conocido el amor, las intrigas políticas y el trabajo duro, experiencia que, junto a su temprana vocación marcará su destino.Tras participar co...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    11,95 €

  • BODEGA, LA [BOLSILLO]
    GORDON, NOAH
    Languedoc, Francia, finales del siglo XIX.Josep Álvarez descubre de la mano de un viticultor francés el arte de la elaboración del vino. Desde ese momento, su vida estará determinada por esta pasión. A pesar de su juventud, Josep ha conocido el amor, las intrigas políticas y el trabajo duro, experiencia que, junto a su temprana vocación marcará su destino.Tras participar co...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    9,95 €

  • CELLER, EL [BUTXACA]
    GORDON, NOAH
    El Llenguadoc, França, finals del segle XIX.En Josep Álvarez descobreix de la mà d'un viticultor francès l'art de l'elaboració del vi. Des d'aquest moment, la seva vida restarà dominada per aquesta passió.Malgrat la seva joventut, en Josep ja ha conegut a la vida l'amor, les intrigues i el treball ardu, experiència que, junt amb la seva vocació, marcarà el seu destí.Despré...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    9,95 €

  • MEDITERRANIA: LA MAR DE PLATS
    ESTRUCH, MONTSE
    MEDITERRANIA: LA MAR DE PLATS ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    19,90 €

  • MERCADER DE CAFE, EL [BOLSILLO]
    LISS, DAVID
    Amsterdam, 1659. En la primera bolsa de valores del mundo, la riqueza se hace y se pierde en un instante. Miguel Lienzo, un hábil comerciante de la comunidad judía de origen portugués, que en otro tiempo estuvo entre los mercaderes más envidiados, lo ha perdido todo por el repentino hundimiento del mercado del azúcar. Arruinado y escarnecido, obligado a vivir de la caridad ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    8,95 €

  • CUINA TRADICIONAL DELS BOLETS, LA
    CARLES I FONT, JAUME
    Si volem parlar de la cuina catalana estem obligats a parlar de bolets. Són presents sobretot en la cuina de pagès, en la qual, sense preferències, qualsevol espècie comestible s'utilitza per elaborar la majoria dels plats de la cuina tradicional. L'afeccionat a la cuina hi trobarà unes receptes originals, senzilles i de fàcil preparació, així com un extens capítol que explica ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    10,95 €

  • SET AROMES DEL MON, LES [BUTXACA]
    BOSCH, ALFRED
    A l’Europa del XVII la beguda de moda és el cafè, que aixeca passions de tota mena. A l’Europa del XVII la beguda de moda és el cafè, que aixeca passions de tota mena. Hi ha qui diu que porta a la impotència, el pecat i la mort, mentre que altres l’elogien com a poció afrodisíaca, remei o panacea universal. Un tal Fèlix Dufoy emprèn la recerca del millor cafè, però amb una...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    9,95 €