19 Resultados
Barcelona Eliminar filtro Catalán Eliminar filtro De 15 a 40 euros Eliminar filtro Gastronomía Eliminar filtro Quitar filtros
  • HOTELS I ESTABLIMENTS EMBLEMÀTICS DE BARCELONA
    VILARRUBIES, ESTEVE / PERMANYER, LLUIS / ROIG, JOSEP M.
    Després de l’èxit de “Comerços emblemàtics de Barcelona”, arriba “Hotels i establiments emblemàtics de Barcelona”. Aquest segon volum continua repassant aquells establiments històrics que ja formen part de la memòria col.lectiva de la ciutat, però enaquesta ocasió s’eixample la mirada i s’incorpora un nou capítol als sis existents el primer volum que eren Alimentació, Moda i co...
    En stock

    28,00 €

  • DENOMINACIÓ D'ORIGEN ALELLA
    En stock

    29,00 €

  • TASTA'M
    FALGUERAS FEBRER, MERITXELL
    La Catalunya de l'avantguarda gastronòmica del 2010 és l'escenari que la sommelier internacional, Meritxell Falgueras, recupera per emprendre un emocionant viatge pels sentits (gust, aroma, tacte…) que protagonitza en primera persona acompanyada de personatges singulars, amants de la bona cuina i de les més secretes passions.Amb un estil desenfadat, glamurós i vital –i una rica...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    18,90 €

  • VITICULTURA, DESIGUALTAT I CONFLICTE AGRARI
    SOLER-BECERRO, RAIMON
    Aquest llibre aborda les causes de l’anomenat plet dels rabassaires en el període clau de la seva història, el primer terç del segle xx, a partir de l’anàlisi del desenvolupament de la vitivinicultura, de l’estructura de la propietat i de les característiques de les famílies pageses a la regió vinícola del Penedès, principal focus del moviment en aquest període. L’obra explica ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    24,00 €

  • CUINA DELS MONESTIRS
    BAGES-QUEROL BLANCO, JORDI
    En el present llibre, hom podrà conèixer les particularitats de l’alimentació cartoixana de la Catalunya de l’edat moderna, a la vegada que s’endinsarà en la cuina dels monestirs catalans del segle XVIII. El lector trobarà els elements de la cuina que han restat immutables i que formen part de la cuina tradicional catalana, així com, també, un receptari amb el conjunt de recept...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    17,00 €

  • 23. SABORS DE LA TERRA, ELS -AZIMUT TURISME
    BASTART I CASSÉ, JORDI
    En aquesta guia turística resseguireu la gastronomia i els productes tradicionals de les comarques de Barcelona. La coca de Llavaneres, la maduixa del Maresme, la cirera d'en Roca, la carxofa del Prat, el gall del Penedès o els embotits d'Osona són alguns dels aliments que es poden trobar en aquest territori, on es produeixen una munió de productes avalats per denominacions d'o...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    16,90 €

  • VINS DEL PLA DE BAGES, ELS
    PELEGRÍN ROCAMORA, JOSEP / TRILLA REIG, MARC
    El Bages és un territori amb moltes riqueses, culturals, arquitectòniques, paisatgístiques i també terra de vins. Així ho demostra el seu passat, però sobretot el seu present i el seu futur. Més de 1.000 anys d'història vitivinícola ens mostren la importància que el vi tenia entre els nostres avantpassats, persones que ens han llegat un paisatge, unes varietats de raïm i una ma...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    30,00 €

  • GUIA VINTAGE BARCELONA
    SUÁREZ, MARIO / VÁZQUEZ, ANABEL
    Moderna i nostàlgica, cosmopolita i acollidora, elegant i despreocupada, Barcelona és una ciutat polièdrica, i aquest llibre posa l?èmfasi en una de les seves múltiples i insòlites cares: la presència del vintage. Mario Suárez i Anabel Vázquez han recorregut els seus carrers a consciència i ens proposen una passe - jada singular per més de vuitanta bars, restaurants, hotels, bo...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    17,95 €

  • CUINA DELS VALLESANS, LA
    SALSETES, PEP
    Per als qui diguin ?un altre llibre de cuina?, s?equivoquen, aquesta publicació vol ser diferent. La majoria s?escriuen només davant de l?ordinador, però la que teniu a les mans ha sorgit d?entrevistes fetes a persones generoses dels seus coneixements, de la majoria de poblacions vallesanes: converses en menjadors, cuines, horts, botigues, obradors, mercats... També cal dir que...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    20,00 €

  • HISTÒRIES DE LA BARCELONA GORMANDA
    SUCARRATS, JOSEP / MARTÍN, SERGI / GRAUS, LLUÍS
    Barcelona és un rebost inesgotable d'històries gormandes. Els autors ens acompanyen en un viatge per la història de la ciutat a través del menjar i del beure. Per això ens presenten els grans personatges de la cuina i la gastronomia barcelonina: Néstor Luján, els Parellada, Rondissoni, Llorenç Torrado, Vázquez Montalbán... I repassen com, en els últims deu segles, ha anat canv...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    16,90 €

  • CUINERES DEL BAGES, LES
    GÓMEZ PARDO, DOLORS
    L?Associació de cuineres del Bages ens acosta la seva comarca de la manera més deliciosa possible. Les famoses xefs firmen totes les receptes d?un llibre que conté el bo i millor de la cuina catalana tradicional del Bages. Un llibre cuinat amb productes autòctons i valuosos consells que encantarà a tots aquells cuiners (casolans o no) que busquin saber més sobre les aromes de l...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    17,90 €

  • BARCELONA. PASEOS CON APERITIVO Y MUSICA
    QUEROL, JORDI
    Una guía insólita de Barcelona, ilustrada con más de 150 fotografías a todo color y 25 mapas. Contiene una selección de establecimientos donde degustar la mejor gastronomía de la ciudad a precios más que razonables. Gracias al sistema de código QR incorporado en las páginas del libro, los lectores podrán, mientras pasean, escuchar con su móvil una magnífica selección de melodía...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    19,00 €


01 02