WILDERNESS COOKBOOK, THE

WILDERNESS COOKBOOK, THE

A WILD CAMPER'S GUIDE TO EATING WELL

SMITH, PHOEBE

18,00 €
IVA incluido
Editorial:
BRADT PUBLICATIONS
Año de edición:
2018
Materia:
Cocinas del Mundo
ISBN:
978-1-78477-076-1
EAN:
9781784770761
Páginas:
224
Idioma:
ANGLES

Following on from the huge success of her previous titles, Wilderness Weekends (2015) and Britain's Best Small Hills (2016), outdoor guru Phoebe Smith returns with her top tips about wilderness cooking on a single stove, including fifty recipes for breakfast, lunch, dinner, dessert and snacks. She also adds that secret extra ingredient to each recipe - an incredible sense of place - from moorland to coast, woodland, mountains or riverside. This innovative title is packed with advice on how to get the most out of walking in wild places, wild camping and wild cooking. Heading out into the wilds is incredible, but the food you eat when you go wild can be unimaginative - all pre-packed, dehydrated camping meals crammed with salt and colouring. This book, the first written specifically for wild campers, teaches you the tricks to make the tastiest food with limited ingredients and all at the lightest weight so that you can be assured of good food that won't break your back. Bradt's Wilderness Cookbook also includes countryside safety tips, information about understanding the countryside and suggestions and instructions for things to make on the fly, be it an item of cutlery or a driftwood den. The basics of foraging are also covered, from using sphagnum moss to clean your pots to finding cockles to add to your stew or bilberries to mix into your porridge. No matter where you are, what type of terrain you're covering or what season it is, this inspirational new title will have a recipe to fit the moment, from Turmeric Pitta Eggs or Cinnamon Lemon Muffins for breakfast to Brunch Burritos or Super Couscous for lunch, Campfire Rosemary and Nettle Mushrooms for dinner and, to round off, Real Ale Pancakes or Campfire Tarts for dessert. With Bradt's Wilderness Cookbook, you can ensure the wild food you prepare offers maximum taste and energy for minimum kit, weight and hassle.

Otros libros de Cocinas del Mundo

Ver todos
  • LLIBRE DEL TE, EL
    OKAKURA, KAKUZO
    "El llibre del te" és un clàssic modern. Escrit el 1906, quan el Japó començava a obrir-se a Occident, s'hi expliquen tots els elements culturals, religiosos i estètics que conflueixen en la cerimònia japonesa del te fins a convertir-la en un art transcendental, el ritual zen per excel·lència. Preocupat per la introducció de valors occidentals al Japó, Okakura se serveix de la ...
    En stock

    11,80 €

  • ESPECIAS, LAS
    TURNER, JACK
    Durante siglos, las especias suavizaban los ácidos vinos, enmascaraban el hedor de los cadáveres y se usaban como afrodisíacos en las noches de bodas. Eran imprescindibles en la cocina, la medicina y el culto religioso; y, dada su escasez, símbolos de riqueza y poder: tanto en Oriente como en Occidente llegaron a valer más que los metales preciosos. Por ello, durante todo el me...
    En stock

    25,00 €

  • SAKE
    CAMPINS, ANTONIO
    La obra nos ofrece un completo recorrido por la historia, el proceso de elaboración y las variedades de sake, bebida de crucial importancia en Japón que el autor llama 'la seda líquida'. Una invitación a descubrir los matices de este licor todavía bastante desconocido en Occidente. ...
    En stock

    19,95 €

  • LIBRO DEL TÉ, EL
    OKAKURA, KAKUZO
    El objetivo de este libro es reflexionar sobre el arte y los artistas. En Japón, el arte El Libro del Té ofrece, en esencia, una reflexión sobre el arte y los artistas, analizados desde la perspectiva oriental, que su autor, Kakuzo Okakura, escribió en inglés para los lectores europeos en 1906. En Japón, el arte va unido indisolublemente a un camino interior. El artista se de...
    En stock

    14,00 €

  • LIBRO DEL TE MATCHA, EL
    CHEADLE, LOUISE / KILBY, NICK
    Un manual sobre el té molido japonés que nos habla de la historia, el cultivo y la preparación de esta bebida, analizando sus beneficios para la salud, entre los cuales destaca el poder antioxidante. Además, incluye una selección de recetas - smoothies, ensaladas, platos principales y postres - que tienen el matcha entre los ingredientes. ...
    En stock

    16,95 €

  • MI PRIMER LIBRO DE COCINA INDIA
    UPPAL, AMANDIP
    Un compendio de recetas típicas de la India explicadas de manera sencilla para aquellos que se inician en la cocina tradicional del país.El gusto por la buena mesa es una característica común a todas las regiones de la India y un elemento esencial en su vida familiar y cultural. Mi primer libro de cocina india invita a compartir esta deliciosa experiencia a través de las mejore...
    En stock

    22,90 €

Otros libros del autor

Ver todos
  • WILDERNESS WEEKENDS -BRADT ON BRITAIN -BRADT
    SMITH, PHOEBE
    Bed down among some of the most dramatic landscapes in the world and discover your own bolthole in one of Britain's rugged corners. Wilderness Weekends reveals the 26 best places for wild camping from the south coast of England to Scotland's far north. Each weekend includes practical advice, detailed maps and inspiring photographs to help the camping enthusiast take the next ad...
    En stock

    22,50 €

  • BRITAIN'S BEST SMALL HILLS -BRADT ON BRITAIN -BRADT
    SMITH, PHOEBE
    Hot on the success of Wilderness Weekends, one of the top selling guides in 2015, award-winning travel writer Phoebe Smith returns with more great outdoor experiences tailored not just for the hard-core wilderness enthusiast but for novices and newbie hillwalkers alike. Take a friend, or take the kids - or both! - and climb one of Phoebe's favourite hills. There are 60 of them ...
    En stock

    22,50 €