PETIT LLIBRE DE LA CUINA DE NADAL, EL

PETIT LLIBRE DE LA CUINA DE NADAL, EL
Ficha Técnica
Editorial:
COMANEGRA
Año de edición:
Materia
COCINA-GASTRONOMIA-VINOS
ISBN:
978-84-17188-75-7
EAN:
9788417188757
Páginas:
102
Encuadernación:
ILUSTR. TAPA RUSTICA
Idioma:
CATALA

16,00 €
En stock
Comprar

«Manel Sousa aconsegueix donar color i forma a tot el que sempre ens ha explicat de la seva passió, la cuina. I aconsegueix també, amb una selecció acurada de receptes, tècniques, productes i creativitat, recordar-nos que la gastronomia és ben viva, per Nadal i tot l?any, i que forma part de la nostra concepció com a poble que viu, treballa i menja. Sobretot, menja».

Del pròleg d?Albert Torras


«Com algun dels deliciosos plats que inclou, aquest llibre del xef Manel Sousa està farcit de coses bones. No només de receptes festives escollides expressament per celebrar el Nadal; també de recomanacions i consells que ens ajudaran a organitzar uns àpats perfectes».

Toni Massanés
(director de la Fundació Alícia)

Otros libros de COCINA-GASTRONOMIA-VINOS Ver todos

UNA COCINA CON EL AROMA DE LAS SOPAS DEL MUNDO ENTERO
AHORRA CON JAMIE
TAPAS. LA COCINA DEL TICKETS
100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA
TAPAS DE MADRID