PETIT LLIBRE DE LA CUINA DE NADAL, EL

PETIT LLIBRE DE LA CUINA DE NADAL, EL
Ficha Técnica
Editorial:
COMANEGRA
Any d'edició:
Matèria
CUINA-GASTRONOMIA-VINS
ISBN:
978-84-17188-75-7
EAN:
9788417188757
Pàgines:
102
Enquadernació:
ILUSTR. TAPA RUSTICA
Idioma:
CATALA

16,00 €
Sense stock, disponible en breu
Comprar

«Manel Sousa aconsegueix donar color i forma a tot el que sempre ens ha explicat de la seva passió, la cuina. I aconsegueix també, amb una selecció acurada de receptes, tècniques, productes i creativitat, recordar-nos que la gastronomia és ben viva, per Nadal i tot l'any, i que forma part de la nostra concepció com a poble que viu, treballa i menja. Sobretot, menja».
Del pròleg d'Albert Torras

«Com algun dels deliciosos plats que inclou, aquest llibre del xef Manel Sousa està farcit de coses bones. No només de receptes festives escollides expressament per celebrar el Nadal; també de recomanacions i consells que ens ajudaran a organitzar uns àpats perfectes».
Toni Massanés (director de la Fundació Alícia)

Otros libros de CUINA-GASTRONOMIA-VINS Veure tots

VEGETARIANO FLEXIBLE
CUINA I VI. RECEPTES DEL PRIORAT
CUINA EN MENYS DE 3 HORES PER A TOTA LA SETMANA
CUINA MARE
500 RECETAS PARA WOK