MARS -AROLA

MARS -AROLA
Ficha Técnica
Editorial:
AROLA EDITORS
Año de edición:
Materia
FOTOGRAFIA
ISBN:
978-84-945455-7-3
EAN:
9788494545573
Páginas:
146
Encuadernación:
ILUSTR. TAPA DURA
Idioma:
CATALA

22,00 €
En stock
Comprar

El mar és per als nostres ulls el gest de l’horitzó. Ens mou a l’aventura. Al seu batec d’onades ressona el cor del món. Hi guarim la ferida de l’absencia. Hi celebrem el goig de la pell en la nuesa.

Kim Castells, que és un veritable mestre en l’experiencia estetica de la natura, ha sabut copsar i reflectir en imatges d’una qualitat artística excepcional tots els matisos de la llum sobre el paisatge. Ha reeixit brillantment a l’hora de caçar aquells instants insolits on la magia de la vida assoleix el su cim culminant. Ho ha aconseguit a les carenes de les altes muntanyes o resseguint els rius entre els boscos.

Ara ens ofereix, com a fruit d’un exigent, tenaç i arriscat anhel de meravella, aquesta obra on aplega una selecció de les seves millors fotografies on el mar, en incessant dialeg i combat amb les roques, és el veritable protagonista.

El lector té a les seves mans imatges úniques i perdurables que convé assaborir lentament. En aquestes pagines Kim Castells ha deixat el testimoni d’una infinita devoció per la bellesa. Ens hi descobreix secretes dimensions del mar, ens convida a acompanyar-lo en la fascinació davant de l’esclat irat de les onades o de la transparencia de l’aigua encalmada.

Reprenent una conversa entre fotografia i mot que hem mantingut al llarg dels anys i dels llibres, amb entusiasme creatiu i passió compartida, he escrit de grat uns poemes que s’inspiren en les seves superbes imatges, amb la voluntat, conscient de les limitacions del meu proposit, de complementar-ne la interpretació des de la mirada literaria.

Mars no hauria estat possible sense l’afinitat profunda i la determinació de Felix Arola, un dels editors que més saviament s’ha compromes en el fecund retrobament entre els llenguatges de l’art i la paraula. La nostra gratitud.

Otros libros del autor Ver todos

PINZELLADES DE LLUM SOBRE LA CERDANYA -AROLA
PRIMAVERA D'HIVERN

Otros libros de FOTOGRAFIA Ver todos

SEVILLA. PATRIMONIO DE LA HUMANIDAD
PIRINEUS DE CAP A CAP, ELS
ASIA'S LEGENDARY HOTELS
AFRICAN WILDLIFE EXPOSED
ITALY IN 80 WONDERS