- Editorial:
- FARELL, EL
- Año de edición:
- 2021
- Materia:
- Cocinas del Mundo
- ISBN:
- 978-84-17116-35-4
- EAN:
- 9788417116354
- Páginas:
- 128
- Idioma:
- CATALA
HERBES AROMATIQUES, LES
CUINA DELS PERFUMS
En aquest llibre hi trobaràs les vint-i-quatre herbes aromàtiques més utilitzades en la nostra cuina. De cada planta se?n descriu els seus sabors, les seves aplicacions alimentàries i d?altres usos. També hi trobaràs per a cadascuna tres receptes pràctiques, originals per treure?n profit, és a dir, un total de setanta-dues propostes. Treu-li el millor partit als teus plats amb les plantes aromàtiques. Des de sempre, les herbes aromàtiques han estat acompanyant la dona i l?home per tots els estadis de la seva evolució. Junts hem evolucionat i ens hem ajudat de diverses maneres. No només hem sabut utilitzar les herbes aromàtiques per a conservar ali- ments o donar més bon gust al menjar, també s?usen en farmàcia, fitoteràpia, aromateràpia i cosmètica.