Tablón de Anuncios

Este es un espacio de comunicación abierto a todos los usuarios para compartir información sobre un destino concreto, buscar compañero de viaje o ofrecer un intercambio de ideas o material relacionado con el viaje. Los mensajes serán actualizados 24 horas después de su recepción (exceptuando el fin de semana que se actualizarán lunes). Altaïr se mantiene al margen de la actividad de este punto de encuentro y no se hace responsable de las notas ni datos recogidos.

Listado de Anuncios (32)

25/05/2023
Mónica
Busco compañeras/ os de viaje para ir a Perú del 8 al 21 de septiembre en grupo reducido de personas que viajamos solas con un guía que conoce muy bien el país. Desde Lima, la costa y el desierto en la zona andina, Cuzco, MacchuPichu... hasta el mítico Amazonas!! Yo tengo 52 años, pero hay gente de 28 y 35 y 45 años... Edad y sexo no importan, sólo que os guste este tipo de viaje y buen rollo :) Para más info podeis contactarme por mail o por telf : 620 975 782 monprats@hotmail.com
25/05/2023
Mónica
Busco compañeras/ os de viaje para ir a Perú del 8 al 21 de septiembre en grupo reducido de personas que viajamos solas con un guía que conoce muy bien el país. Desde Lima, la costa y el desierto en la zona andina, Cuzco, MacchuPichu... hasta el mítico Amazonas!! Yo tengo 52 años pero hay gente de 28 y 35 y 45 años... Edad y sexo no importan, sólo que os guste este tipo de viaje y buen rollo :) Para más info podeis contactarme por mail o por telf : 620 975 782 monprats@hotmail.com
22/05/2023
Jaume
Em dic Jaume i tinc 60 anys, visc a Lleida, em trobo en forma per a fer sortides de senderisme o altres, m'agradaria compartir inquietuds i despeses amb companya, per als caps de setmana, o per un viatge de vacances, ja que la majoria els he fet sol: Istambul, París, Praga, Malta i altres; un altre organitzat, on vam visitar Munich, Innsbruck, Salzburck i Viena; i finalment amb companys, vam visitar Florencia, Mònaco i el sud de França.
Salutacions,
El meu correu és assertiu@gmail.com
17/05/2023
David
Hola! Me gustaría compartir una semana de julio o agosto en algún lugar no demasiado lejos (quizá Canarias o la misma península) con playas preciosas para nadar cada día,hacer snorkel,pasear,disfrutar de los atardeceres,estar en contacto con la naturaleza y disfrutar de una semana con una compañía con alguien inteligente,culta,deportista,sana y de mente abierta. Yo 53 años. David.
07/05/2023
Raul Mesa
Hola!! :)
em dic Raül, de 43 anys i m'agradaria contactar amb gent per fer un viatge a l'agost, d'unes 3 setmanes. En principi la meva idea era fer nord de l'India i Nepal, o bé Indonesia.
Si t'animes, pots contactar amb mi a raulthatsme@gmail.com
03/05/2023
silvia
Hola, sóc la Silvia, i voldria fer un viatge a Madeira. Tinc 40 anys. Pensava un viatge per conèixer bé l'illa llogant un cotxe i fer alguna excursió de poc desnivell.
Estaria bé fer-ho cap la segona quizena de juliol quan els vols encara no son massa cars. Si estàs interessat/da, escriu-me.
24/04/2023
ÒSCAR
Hola a tots!.

Sóc un barceloní de 49 anys, actiu i inquiet tant a nivell físic com cultural, i m’agradaria trobar companyia per viatjar els mesos de setembre-octubre-novembre d’aquest 2023, durant uns 10-15 dies aproximadament, a alguna de les següents destinacions:

- HongKong
- Jordània
- Egipte
- Toscana
- SaoTomé i Príncipe
- Escòcia
- Illes Gregues

Evidentment, depenent de la destinació el tipus de viatge pot ser molt diferent...

Si a algú li interessa… Ens coneixem i triem destinació?. ????

Ens veiem per l’Altaïr!. Gràcies.

ogomezi@hotmail.com
11/04/2023
Ana
Hola viajeros,
Estoy buscando compañer@s de viaje para la 2da quincena de Julio. Me gustaría visitar Jordania + 3 días de playa por libre. Aunque estoy abierta a destinos! Soy Ana de Barcelona y tengo 48 años. Si te interesa, escríbeme!
viajera_bcn@hotmail.com
11/04/2023
Bárbara
Hola a tothom! Soc la Bárbara de Barcelona. Tinc 40 anys i ganes de descobrir Croàcia aquest estiu (finals juliol preferiblement).
Si algú té en ment el mateix destí en podem parlar.
Fins aviat!
02/04/2023
Núria
Hola! Em dic Núria i estic buscant companyes de viatge dins la trentena per fer un viatget aquest estiu! Estic oberta a qualsevol destí!
Si t'interessa, escriu-me :)
01 02 03 04