Tablón de Anuncios

Este es un espacio de comunicación abierto a todos los usuarios para compartir información sobre un destino concreto, buscar compañero de viaje o ofrecer un intercambio de ideas o material relacionado con el viaje. Los mensajes serán actualizados 24 horas después de su recepción (exceptuando el fin de semana que se actualizarán lunes). Altaïr se mantiene al margen de la actividad de este punto de encuentro y no se hace responsable de las notas ni datos recogidos.

Listado de Anuncios (8)

08/06/2024
Viatgera
Hola,
M'agradaria conèixer dones entre 65-70 anys aprox. per compartir sortides , viatges.
He viatjat per lliure tant per Europa o Asia i altres viatges amb agencia, solen ser amb grups limitats i agencies alternatives.
Salutacions,
travel_ajq@yahoo.es
22/05/2024
ÒSCAR
Hola a tots!.
Em dic Òscar, tinc 50 anys i visc a Barcelona ciutat.

Tinc previst fer uns 12-14 dies de vacances als mesos de Setembre-Octubre-Novembre (amb certa flexibilitat per escollir les dates concretes), i unes quantes destinacions a la meva agenda:

- Jordània
- Escòcia
- Dolomites
- Creta & Illes Gregues
- HongKong
- Toscana
- Sao Tomé i Príncipe
- Egipte
… i segur que alguna més que em proposes tu …

Si et quadren les dates, alguna d’aquestes destinacions et crida l’atenció, tens ànima viatgera i et ve de gust compartir-ho i preparar-ho plegats, doncs… t’animo a contactar-me i en comencem a parlar!.

Moltes gràcies. Salutacions. ogomezi@hotmail.com
01/05/2024
Anna Maria
Bon dia soc del Maresme i ting ganes de fer una escapada i em ve de gust Canaries, una setmaneta de tot inclos un bon hotel i sense compartir habitacio. Tinc 63 anys, bona forma fisica , disponibilitat de dates ja que estic jubilada. Al juliol marxo al Serengueti i per aixo em cal ara fer una escapada.
29/04/2024
Albert
En dic Albert, vull fer un viatge per setembre o octubre per països que no he estat, Iraq, Nicaragua, Camerun,Tadjikistan etc... Obert a altres propostes, viatjo de manera barata introduir- me amb la població local i gaudint de la naturalesa . Qui s' ànima ?
28/04/2024
Andreu
Hola!!
Em dic Andreu, tinc 62 anys i busco companys/companyes que els agradi vistjar en bicicleta. Podem parlar de viatjes i rutes en bici que us ilusioni per gaudir-ne al màxim.
El meu e mail: andreu1962@gmail.com
Salut, sort i pedals!
27/04/2024
Imma
Em dic Imma i busco 1-2 companys/es per viatjar uns 15 dies entre la darrera setmana de juliol i agost. No importa edat, però preferentment més grans de 55. M'agradaria Àsia (Indonèsia, Laos, Cambodja...) però estic oberta a altres destinacions. M'agrada viatjar per lliure, amb idea força clara de l'itinerari, però deixant espai a la improvisació. Algú s'anima?
17/04/2024
Albert
En dic Albert , vull fer un viatge entre els mesos de setembre i octubre, estic obert a varis països on no he visitat, Camerun, Afganistan, fer la ruta del Pamir, etc..
La manera que viatjo és en motxilla i de manera barata, m' agrada introduir- me amb la gent local i gaudir de la naturalesa....
Qui s'anima?
11/04/2024
ANA MARIA GARCIA
Hola. Soy Ana de Barcelona, interesada en encontrar viajeros para viajar a partir septiembre, preferible primeras quincenas mes. Preferencia Islandia, Argentina, Vietnam, etc. Alguna propuesta?
Email contacto: anagsbcn@gmail.com