13 resultats
Girona Eliminar filtro De 15 a 40 euros Eliminar filtro Cuines del Món Eliminar filtro Treure filtres
  • LA CUINA DE LA COSTA BRAVA I EL PIRINEU DE GIRONA
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    La Costa Brava i el Pirineu de Girona han donat nombrosos genis en gairebé tots els àmbits de la cultura universal. I la gastronomia no n'ha estat cap excepció gràcies a noms com els germans Roca, Fina Puigdevall, Josep Mercader o, per adopció, Ferran Adrià. Però aquesta cuina gironina pertany també a les mestresses de casa i als restauradors anònims, i als pagesos i als pescad...
    En stock

    26,50 €

  • CUINA AL TEMPS DELS BONS HOMES, LA / LA CUISINE AU TEMPS DES BONSHOMMES
    MASSANES, TONI / BEHAR, KARINA
    El que ara mateix teniu a les mans és un petit tast de la cuina al país dels càtars. Una cuina de gran riquesa de gustos, aromes i d'ingredients, des dels més simples fins als més refinats.Us convidem amb aquest receptari a conèixer la cuina medieval de Catalunya i Occitània, i a interessar-vos per una de les expressions de vida d'aquesta cultura perseguida que va expandir-se a...
    En stock

    18,00 €

  • CUINA DE MAR I MUNTANYA. COSTA BRAVA SUD
    TRESSERRAS JUAN, JORDI
    Aquest llibre és un dels estudis més complets de la cuina de mar i muntanya de la Costa Brava. Inclou receptes dels darrers dos cents anys, moltes d?elles inèdites que provenen de receptaris familiars, manuscrits o de transmissió oral, que s?han transmès de generació en generació.Una cuina de viles marineres, on es barregen nissagues de pescadors, pagesos de masies de marina i ...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    25,00 €

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sense stock, consultar disponibilitat

    16,00 €

  • CUINA MARINERA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    La cuina dels pescadors de la Costa Brava és, sens dubte, la més variada i refinada de totes les costes dels Països Catalans i, fins i tot, de la Mediterrània. Han estat i són uns grans cuiners, que ensenyen xefs com Joan Roca o Ferra Adrià. La seva és encara una cuina viva, que es transmet oralment i que evoluciona.Alguns dels plats dels pescadors han esdevingut dels més embl...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    16,00 €

  • CUINA D'EL PONT DELS JUEUS, LA
    GIRONELL, MARTI
    Arran del procés de documentació de la seva celebrada novel•la El pont dels jueus, Martí Gironell va recopilar una gran quantitat de receptes de l’època medieval, tant jueves com cristianes, que ara posem a l’abast de tothom en un volum.Aquest és un viatge a l’època medieval a través d’una cuina que ha perdurat al llarg dels segles; encara avui, alg...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    15,90 €

  • FESTA DE LA RATAFIA, LA. 25 ANYS
    ALSINA I MORENO, MARC
    FESTA DE LA RATAFIA, LA. 25 ANYS ...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    20,00 €

  • CERDANYA AMB BOLETS
    CERDANYA AMB BOLETS ...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    21,00 €

  • CUINA TRADICIONAL DEL MONTSENY, LA
    BASSI, JORDI
    CUINA TRADICIONAL DEL MONTSENY, LA ...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    16,00 €

  • EMPORDA I EL SEU VI, L'
    PUIG VAYREDA, EDUARD
    EMPORDA I EL SEU VI, L' ...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    28,00 €

  • DALICIES. A TAULA AMB SALVADOR DALI
    FABREGA, JAUME
    DALICIES. A TAULA AMB SALVADOR DALI ...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    18,00 €

  • MEMORIES DEL GUST
    FABREGA, JAUME
    MEMORIES DEL GUST ...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    18,00 €


01 02