4 Resultados
Ribera d'Ebre Eliminar filtro Gastronomía Eliminar filtro Quitar filtros
  • DE L´ARROSSAR A LA TAULA
    ARTAL, EVA / CASTELLÓ, M- TERESA / GINÉ, CRISTINA
    L'arròs és el principal protagonista de la cultura gastronòmica de Terres de l'Ebre -Montsià, Baix Ebre, Ribera d'Ebre i Terra Alta. Per elaborar el llibre hem entrevistat moltes persones del territori que ens han explicat les receptes i les seves vivències. Hem inclòs en cada recepta un petit extracte de la persona informant on ens parla del què li evoca el plat, dels seus rec...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    18,00 €

  • CLOTXA I LA SEUA FESTA, LA
    QUERALT, M. CARME
    La clotxa és una menja extraordinària; forma part de l'antiquíssima dieta mediterrània de la qual tots n'hem sentit parlar, perquè és beneficiosa per a la salut. La clotxa i les seues denominacions (canto de pa, clotxina, crostó, dinar) són una herència popular que delimita una identitat culinària, un marc històric i territorial bàsic, les actuals comarques de l'Alt Maestrat, e...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    14,90 €

  • LICORS TRADICIONALS, AIGUARDENTS I VINS GENEROSOS.
    FIGUERAS TORRUELLA, ANNA / CASTELLÓ BOU, M. TERESA
    Receptes per l’elaboració casolana de licors i aiguardents, són receptes transmeses fins ara per tradicó familiar que formen part del patrimoni enològic i etnològic del nostre país. ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    17,00 €

  • COQUES I CORASSONS
    LLOP I RAMS, ANNA / MUR I CERVELLO, LAURA
    COQUES I CORASSONS ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    12,30 €