3 Resultados
  • CUINA DELS MONESTIRS
    BAGES-QUEROL BLANCO, JORDI
    En el present llibre, hom podrà conèixer les particularitats de l’alimentació cartoixana de la Catalunya de l’edat moderna, a la vegada que s’endinsarà en la cuina dels monestirs catalans del segle XVIII. El lector trobarà els elements de la cuina que han restat immutables i que formen part de la cuina tradicional catalana, així com, també, un receptari amb el conjunt de recept...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    17,00 €

  • V.II ULLDECONA SETCENTISTA
    GRAU,FERRAN / ROIG,JOAN
    V.II ULLDECONA SETCENTISTA ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    18,00 €

  • REPOBLACIÓ A LA RIBERA D'EBRE, LA -AROLA
    ORTEGA, PASCUAL
    En aquest llibre Pascual Ortega aplega les cartes de repoblament de Benissanet (1611), Ascó (1615), Miravet (1623) i altres documents al·lusius. ...
    Sin stock, consultar disponibilidad

    18,00 €