123 Resultados
  • 100 PROPOSTES SINGULARS DE MENJAR I BEURE A CATALUNYA
    BASTART, JORDI
    Aquest llibre recupera receptes, productes i begudes antigues que en molts casos són menges excepcionals de la nostra llarga i dilatada història a partir de cent propostes singulars de menjar i beure de la tradició catalana. Hi trobareu begudes tradicionals, singulars, oblidades i recuperades, com la ratafia o la mistela; aiguardents com l'absenta, que feien somiar enmig d'un ...
    En stock

    13,50 €

  • MILLOR CUINER DE LA VALL DEL KHUMBU, EL
    SUGRANYES, JORDI
    «Un dels puntals, i l'ànima amagada, del nostre camp base era en Jordi Sugranyes. Les primeres cartes que sortiren del Nepal vers Occident feien referència, més o menys directa, a aquest home bru, de pell torrada i ulls petits que lluïen una mirada dolça i afable, el qual, sense ser alpinista ni escalador de parets vertiginoses, es va veure arrencat literalment de casa seva —un...
    En stock

    15,00 €

  • CIUDAD COMESTIBLE, LA [CAS]
    SAMPIETRO COLOM, PILAR / RODRÍGUEZ SOMOVILLA, IGNACIO / HERREROS, JAVIER / BAYO, JORGE
    La naturaleza ha decidido volver a la ciudad.Los trabajos del campo y jardines en los doce meses del año; con doce entrevistas a los protagonistas de cada capítulo que dieron una oportunidad al verde en su hábitat natural que es la ciudad; y además con doce recetas relacionadas con cada uno de los capítulos para aprender a elaborar en casa y de forma sencilla ungüentos, galleta...
    En stock

    15,00 €

  • GASTRONOMIA I CUINA VALENCIANA
    MONNÉ, TONI / TORRÓNTEGUI SALAZAR, ANA / ALEU AMAT, ORIOL
    La cuina valenciana no viu només dels mil i un arrossos. Gresol de cultures i civilitzacions, la gastronomia valenciana sap treure partit de la increïble abundància i diversitat paisatgística: cuina litoral i cuina d'interior, cuina rural i cuina burgesa, cuina tradicional i cuina d'avantguarda, que coneixerem en un viatge a través de la història dels productes, el territori i ...
    En stock

    12,00 €

  • TAPES. BARCELONA [CAT]
    BARRIL, JOAN / LIZ RODRÍGUEZ, JOSEP / GARCÍA JOSÉ, JORDI
    Què hi trobaràs, en aquest suculent llibre? 40 receptes per fer tapes a casa, amb la família o amb els amics, i presumir de conèixer els secrets de les millors tapes de Barcelona. 20 locals imprescindibles, des dels centenaris fins als més recents oberts per xefs amb estrelles Michelin, per conèixer-ne la història i quines tapes s?hi poden tastar.10 rutes per diferents barris d...
    En stock

    12,00 €

  • BARCELONA -GASTRONOMIA I CUINA
    ALEU AMAT, ORIOL / MONNÉ, TONI
    La cuina de Barcelona és una mena de gran mosaic format a través dels segles per influències molt diverses. El caràcter múltiple i polièdric de la cuina catalana és intrínsec a qualsevol cuina regional amb molts segles d'història al darrere. Però Barcelona ha assimilat especialment -i segueix fent-ho- les influències de totes les cuines amb què s'ha relacionat a través de la se...
    En stock

    13,00 €

  • CUINA DE LES COMARQUES TARRAGONINES, LA
    LLOVELL I FORTUNY, FELIX
    CUINA DE LES COMARQUES TARRAGONINES, LA ...
    En stock

    15,00 €

  • 34. CADÍ PEDRAFORCA [REVISTA] / 05. GARONA NOGUERES
    CADÍ PEDRAFORCALes muntanyes, valls, rius i estanys de les comarques del Cadí i el Pedraforca han atret, des de fa més d’un segle, moltes persones que, seduïdes per la seva bellesa o amb vocació de descoberta, n’han volgut gaudir de la millor manera que es pot fer, a peu. L’excursionisme, doncs, ha tingut una importància i un arrelament social innegables en aquest territori, i ...
    En stock

    12,00 €

  • 05. EL LLIBRE DE LES PLANTES SILVESTRES COMESTIBLES
    COL·LECTIU EIXARCOLANT
    En stock

    12,00 €

  • 04. EL LLIBRE DE LES PLANTES SILVESTRES COMESTIBLES
    COL·LECTIU EIXARCOLANT
    En stock

    12,00 €

  • 03. EL LLIBRE DE LES PLANTES SILVESTRES COMESTIBLES
    En stock

    12,00 €

  • 01. EL LLIBRE DE LES PLANTES SILVESTRES COMESTIBLES
    COL·LECTIU EIXARCOLANT
    En stock

    12,00 €