TICKETS EVOLUTION

TICKETS EVOLUTION

ADRIA ACOSTA, ALBERT

35,00 €
IVA incluido
Editorial:
RBA LIBROS
Año de edición:
2018
Materia:
Cocinas del Mundo
ISBN:
978-84-9056-871-2
EAN:
9788490568712
Páginas:
272
Idioma:
CASTELLA
Encuadernación:
ILUSTR. TAPA DURA

"Albert Adrià canaliza la fantasía de Willy Wonka hacia Tickets, su casa de tapas y de diversión".

Otros libros de la zona de Barcelona (ciudad)

Ver todos
  • BARCELONA. UNA BIOGRAFIA
    CALPENA, ENRIC
    La Barcelona que avui coneixem, que rep set milions i mig de turistes l'any i que és coneguda i elogiada a tot el món per la seva capacitat creativa i el seu esperit innovador (la Nova York europea) i per la seva capacitat industrial i el seu rigor i seriositat en els negocis fruit de les dinàmiques internes de més de 2000 anys d'història i del dia a dia dels seus successius ...
    En stock

    19,90 €

  • LEJOS DEL TÍBET
    WANGCHEN, THUBTEN / POUS MAS, MARIA TERESA
    He aquí el fascinante relato de la vida del venerable lama Thubten Wangchen. Se inicia con la huida de su pueblo natal, en el Tíbet, y prosigue con la peligrosa travesía por las montañas, su época de mendigo y de niño de la calle en Katmandú, los estudios y la vida espiritual en el monasterio personal del Dalai Lama en Dharamsala (India)? hasta la apertura de la Casa del Tíbet ...
    En stock

    17,00 €

  • CIUTAT PRINCESA
    GARCÉS, MARINA
    Ciutat Princesa és un relat en primera persona en què s'expliquen una sèrie de vivències polítiques entre l'octubre de 1996 i l'octubre de 2017, des del desallotjament del Cine Princesa a Barcelona fins al referèndum de l'1 d'octubre. El fil del relat és: què hem après? Per això es parla des del singular de qui viu i es transforma amb cadascuna de les situacions recollides i de...
    En stock

    16,90 €

  • PLAÇA DEL DIAMANT, LA
    RODOREDA, MERCÈ
    Una nova edició de LA PLAÇA DEL DIAMANT, amb el text revisat i material inèdit. L'estudiosa Meritxell Talavera ha retrobat el manuscrit primer de COLOMETA, del qual la nova edició dóna un capítol de mostra juntament amb el postfaci de Talavera sobre com Rodoreda va escriure la seva obra mestra. "Totes aquestes pàgines, poètiques i patètiques, sense un gra de sentimentalisme, m...
    En stock

    19,95 €

  • DAMA SENSE ROSTRE. LA
    BRETOS, JULIÀ
    Qui va ser la dona que va finançar en secret la construcció d´aquesta església quan no era res més que uns fonaments recargolats? Pocs saben que l´edifici més enigmàtic del món no existiria si no fos per la tenacitat d´una dona el nom de la qual resta ignorat sota la pols de cent anys. Historiadors de totes les latituds han intentat desvetllar la seva identitat, sense que cap...
    En stock

    21,95 €

  • ÚLTIMA VEGADA QUE PENSO EN TU, L'
    BLUE JEANS
    L'esperada nova novel·la de Blue Jeans.Barcelona, uns dies abans de Sant Jordi. La ciutat es prepara per celebrar un dels esdeveniments més importants de l'any, però el que prometia ser una gran festa literària es veu esquitxat per la misteriosa desaparició de la jove escriptora Ángela Fletcher. Els somnis de l'Ángela s'estaven fent realitat: havia publicat la primera novel·la ...
    En stock

    20,90 €

Otros artículos de... Cocinas del Mundo

Ver todos
  • JAPÓN
    SINGLETON HACHISU, NANCY
    Las más emblemáticas de Japón -sushi, ramen, tempura- son apreciadas en el mundo entero. Con está obra, Nancy Singleton Hachisu, se nos muestra los platos típicos y regionales de la cocina japonesa. ...
    En stock

    49,95 €

  • ESPECIAS, LAS
    TURNER, JACK
    Durante siglos, las especias suavizaban los ácidos vinos, enmascaraban el hedor de los cadáveres y se usaban como afrodisíacos en las noches de bodas. Eran imprescindibles en la cocina, la medicina y el culto religioso; y, dada su escasez, símbolos de riqueza y poder: tanto en Oriente como en Occidente llegaron a valer más que los metales preciosos. Por ello, durante todo el me...
    En stock

    25,00 €

  • CUINA DE LLEIDA, LA VALL D'ARAN I LA FRANJA, LA
    FÀBREGA, JAUME
    Allioli de codony, panadons d'espinacs, caragols a la brutesca, olla aranesa, girella, trinxat, cassola de tros, conill farcit, orelletes, redorts... La cuina de les terres de Lleida és una cuina rica que es caracteritza per l'autenticitat, l'ús de productes de proximitat i la influència de les tradicions agrícoles i ramaderes. Situada en una àrea que juxtaposa muntanya i plana...
    En stock

    23,00 €

  • ATLAS DE COCINA
    RIERA, LUCAS
    Este libro tiene tres importantes objetivos: aprender a cocinar, hacer una actividad divertida en familia y conocer lo que comen otros niños y niñas de todo el mundo. Cada receta está explicada paso a paso para que no te equivoques y contiene también algún consejo para que puedas incorporar a cada plato tu propio estilo. ...
    En stock

    18,90 €

  • ATLES DE CUINA
    RIERA, LUCAS / TENA, MARINA
    Aquest llibre té tres importants objectius: aprendre a cuinar, fer una activitat divertida amb la família i descobrir què mengen altres nenes i nens d'arreu del món. Cada recepta està explicada pas a pas perquè no t'equivoquis, i també conté algun truc, perquè puguis incorporar a cada plat el teu propi estil. ...
    En stock

    18,90 €

  • COCINA VASCA, LA
    BUCKLEY, MARTI
    Un gran homenaje a la cultura y la gastronomía del País Vasco. El libro definitivo.«Un verdadero acceso privilegiado, una mirada auténtica a las tradiciones de una de las regiones culinarias más sorprendentes del mundo.» —José Andrés El País Vasco no solo posee más restaurantes con estrellas Michelin per cápita que cualquier otra región del mundo, sino que su confluencia única ...
    En stock

    28,95 €