Tablón de Anuncios

Este es un espacio de comunicación abierto a todos los usuarios para compartir información sobre un destino concreto, buscar compañero de viaje o ofrecer un intercambio de ideas o material relacionado con el viaje. Los mensajes serán actualizados 24 horas después de su recepción (exceptuando el fin de semana que se actualizarán lunes). Altaïr se mantiene al margen de la actividad de este punto de encuentro y no se hace responsable de las notas ni datos recogidos.

Listado de Anuncios (4)

07/04/2024
ESTER
Boon diaaa a tothom!!
Visc a Barcelona i tinc 48 anys. Aquest any voldria viatjar a Àfrica, les dates serien entre juny i agost i el punt concret...a decidir!!! si algú s'anima podria ser Tanzania, Etiopia, Senegal, qualsevol proposta és benvinguda. La idea és una viatge econòmic i el menys turístic possible. Si algú li quadren les dates i li ve de gust el pla, em pots escriure a matise3@hotmal.com per començar a dissenyar!!!
21/03/2024
Luis
Me voy a Túnez la semana del 17 al 26 de mayo. Si alguien coincide por ahí o se quiere apuntar, podéis contactarme y hablamos.

Luis
luisjuberias@gmail.com
17/03/2024
Carol
Bones viatgers i viatgeres! Som ja tres persones planificant una ruta per lliure al Camerun i Congos. Busquem ampliar el grup amb gent viatjada i afí que comparteixi amb nosaltres l'interès per conèixer les diferents ètnies de la zona, la cultura i la natura. Aventurers sense por a les adversitats i que no necessitin grans luxes. El viatge serà de mitjans d'octubre a mitjans de novembre.
Si us engresca la proposta no dubteu en escriure'm ;)
07/02/2024
Carol
Bones! M'agradaria trobar viatgers i/o viatgeres intetessades en visitar per lliure el Camerun i Congos. Per ara sóm dues persones i busquem ampliar el grup amb gent viatjada i afí que comparteixi amb nosaltres l'interès per conèixer les diferents ètnies de la zona, la cultura i la natura. Aventurers sense por a les adversitats i que no necessitin grans luxes. El viatge serà entre octubre-novembre i amb una durada aproximada d'un mes.
Si us engresca la proposta no dubteu en escriure'm ;)