28 resultats
Espanya Eliminar filtro Català Eliminar filtro Guies Restauració Eliminar filtro Treure filtres
  • HOTELS I ESTABLIMENTS EMBLEMÀTICS DE BARCELONA
    VILARRUBIES, ESTEVE / PERMANYER, LLUIS / ROIG, JOSEP M.
    Després de l’èxit de “Comerços emblemàtics de Barcelona”, arriba “Hotels i establiments emblemàtics de Barcelona”. Aquest segon volum continua repassant aquells establiments històrics que ja formen part de la memòria col.lectiva de la ciutat, però enaquesta ocasió s’eixample la mirada i s’incorpora un nou capítol als sis existents el primer volum que eren Alimentació, Moda i co...
    En stock

    28,00 €

  • 100 PROPOSTES SINGULARS DE MENJAR I BEURE A CATALUNYA
    BASTART, JORDI
    Aquest llibre recupera receptes, productes i begudes antigues que en molts casos són menges excepcionals de la nostra llarga i dilatada història a partir de cent propostes singulars de menjar i beure de la tradició catalana. Hi trobareu begudes tradicionals, singulars, oblidades i recuperades, com la ratafia o la mistela; aiguardents com l'absenta, que feien somiar enmig d'un ...
    En stock

    13,50 €

  • FONDA A FONDA PER CATALUNYA -AZIMUT TURISME
    ARQUÉS SURINYAC, JOSEP / AULÍ MELLADO, ENRIC
    Aquest llibre vol propiciar la tornada a les arrels, o potser, simplement, adreçar una mirada als nostres orígens culinaris, en un moment en què l'esnobisme i la sofisticació gastronòmics ocupen grans espais als mitjans de comunicació. Hi trobareu un recorregut gastronòmic per 33 establiments tradicionals dedicats a la restauració, coneguts antigament com fondes, que ens permet...
    En stock

    15,50 €

  • TAPES. BARCELONA [CAT]
    BARRIL, JOAN / LIZ RODRÍGUEZ, JOSEP / GARCÍA JOSÉ, JORDI
    Què hi trobaràs, en aquest suculent llibre? 40 receptes per fer tapes a casa, amb la família o amb els amics, i presumir de conèixer els secrets de les millors tapes de Barcelona. 20 locals imprescindibles, des dels centenaris fins als més recents oberts per xefs amb estrelles Michelin, per conèixer-ne la història i quines tapes s?hi poden tastar.10 rutes per diferents barris d...
    En stock

    12,00 €

  • BARCELONA -GASTRONOMIA I CUINA
    ALEU AMAT, ORIOL / MONNÉ, TONI
    La cuina de Barcelona és una mena de gran mosaic format a través dels segles per influències molt diverses. El caràcter múltiple i polièdric de la cuina catalana és intrínsec a qualsevol cuina regional amb molts segles d'història al darrere. Però Barcelona ha assimilat especialment -i segueix fent-ho- les influències de totes les cuines amb què s'ha relacionat a través de la se...
    En stock

    13,00 €

  • MÉS DE CENT RESTAURANTS INNOCENTS DE CATALUNYA
    JOU PARROT, JOSEP
    En stock

    22,00 €

  • VIURE EL MON DEL VI
    BASTART I CASSE, JORDI
    GUIA AMB MAPES I FOTOGRAFIES A TOT COLOR, QUE RECULL UNA GRAN DIVERSITAT D'ACTIVITATS I PROPOSTES DE CADA DENOMINACIÓ D'ORIGEN DE CATALUNYA. El món del vi és complex i divertit a la vegada. Cada cop hi ha més gent que desitja endinsar-se i viure les experiències que es proposen des de cadascuna de les denominacions d'origen i des d'alguns cellers. En aquest llibre hi trobareu ...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    19,90 €

  • CUINES AMAGADES
    FEBRÉS VERDÚ, XAVIER / VINENT BESALDUCH, ÀNGELA
    L'aventura de recórrer els bars dels quaranta mercats de Barcelona es converteix en una descoberta de les cuines amagades que ofereixen una mica de tot. Cuinar sense pretensions no vol dir sense geni, vol dir sense escarafalls, sense la membrana de l'artifici ni l'elitisme petulant. Aquesta ruta gastronòmica acumula sorpreses. No solament per la presentació o la manera de prepa...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    12,50 €

  • BARCELONA A PEU DE PORC
    MARTÍN CORTADA, RICARD
    Barcelona té una tipologia de restaurant popular, la casa de menjars, que està passant desapercebuda entre bars de menús amb ínfules creatives o internacionals, cuines de fusió o cadenes low cost amb precuinats. Barcelona a peu de porc és un llibre que neix de la dèria d'en Ricard Martín, periodista especialitzat en gastronomia, d'entaular-se en llocs on es mengen plats delicio...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    12,70 €

  • GUIA MADRID DIFERENTE
    En esta guía, elaborada por el equipo de Madrid Diferente, encontrarás los lugares más auténticos y originales de la ciudad, aquellos de los que disfrutan los madrileños y que no figuran en la mayoría de guías convencionales de la capital. Desde los mejores lugares donde comer callos a las ‘concept stores’ con los regalos más originales, pasando por los planes más sin...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    16,50 €

  • GUIA VINTAGE BARCELONA
    SUÁREZ, MARIO / VÁZQUEZ, ANABEL
    Moderna i nostàlgica, cosmopolita i acollidora, elegant i despreocupada, Barcelona és una ciutat polièdrica, i aquest llibre posa l?èmfasi en una de les seves múltiples i insòlites cares: la presència del vintage. Mario Suárez i Anabel Vázquez han recorregut els seus carrers a consciència i ens proposen una passe - jada singular per més de vuitanta bars, restaurants, hotels, bo...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    17,95 €

  • A TAULA AMB KM 0 [CAT-ENG]
    SOLA, ROSA / ROSSI, DANIELE
    Aquesta guia inclou, per segon any consecutiu, els restaurants km 0 , els establiments que han rebut el guardó i distintiu d’Slow Food. El 2012 ha reunit 33 cases de menjar. Tots ells acompanyats d’itineraris d’apropament a l’entorn amb establiments i indrets singulars de la seva rodalia. Una visita a qualsevol supermercat o restaurant és un viatge arreu del món on es pot ...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    16,00 €


01 02 03