Tauler d'Anuncis

Aquest és un espai de comunicació obert a tots els usuaris per a compartir informació sobre un destí concret, buscar company de viatge o oferir un intercanvi d'idees o material relacionat amb el viatge. Els missatges seran actualitzats 24 h després de la seva recepció (exceptuant el cap de setmana que s'actualitzaran dilluns). Altaïr es manté al marge de l'activitat d'aquest punt de trobada i no es fa responsable de les notes ni dades recollides.

Llistat d'anuncis (12)

06/08/2022
Francesc Ferreri
Hola, sortiré cap el Cami de Santiago frances , desde Jaca . Cap el día 10 d’Agost , amb la
Idea de fer tot el camí fins a Santiago de Compostela.En bicicleta.
Si hi ha algú amb una idea similar .. podem coincidir en algunes etapes ! ????
02/08/2022
Francisco
Hola, soy Francisco, de 42 años busco a gente para salir por la zona norte de España, Santander o San Sebastián, Asturias, para pasar un par de noches o tres para huir del calor básicamente este mes de Agosto.

Busco relax, paseos por la zona, no senderismo.

Rango de edad: 30-50.

También me gustaría conocer gente para salir de
viaje algunos fines de semana.
20/07/2022
Laura
Bones! Sóc la Laura. Tinc 40 anys i algo més...

Aquest estiu voldria acabar el tram del camí de Santiago francès des de León fins a Santiago.
M'agradaria anar de l'1 al 15 d'agost, però estic oberta a propostes.

Algú s'anima???

lauraruizmiralles@gmail.com

Laura
06/07/2022
Irene
Buenas,
Del 17 al 24 de septiembre de 2022 estaré visitando Menorca. Si también estás por allí y te apetece compartir alguna ruta, tomar algo, compartir coche, aquí tienes mi correo electrónico. La idea es alojarme en Ciutadella y Mahón, realizar varias rutas a pie, visitar playas y pueblos bien en transporte público y/o coche.
Irene
04/07/2022
Francisco
Hola, soy Francisco, de 42 años busco a gente para salir por la zona norte de España, Santander o San Sebastián, Asturias, para pasar una semanita para huir del calor basicamente.
Busco relax, paseos por la zona, no senderismo.
24/06/2022
Nuria
Hola!!

Busco gent per fer alguna travessa per Espanya o França en btt (nivell mig). La idea seria fer entre 6-8 dies a l'agost, ja sigui per lliure o amb un viatge organitzat amb autoguia combinant bici i turisme. Una de les opcions que tinc en ment seria fer un tram del camí de sant jaume en alguna de les seves variants o la via verda ojos negros...o fins i tot la volta a Mallorca si no es dispara molt de preu.
S'accepten propostes!
19/06/2022
Albert
Hola,
Tinc 49 anys i busco algú que vulgui acompanyar-me a fer els Carros de Foc o bé a finals de juliol o bé a finals d'agost. 5 dies, 4 nits.
08/06/2022
FRANCISCO
Hola! Soy Paco de 37 años de Barcelona. Estoy pensando en las dos primeras de agosto hacer el tramos Sarria a Santiago y luego hacer el epílogo hasta Fisterra.
luzblanca_6@hotmail.com
07/06/2022
Jose
Hola somos dos personas de Barcelona q nos gustaría formar grupo con personas para visitar pueblos medievales de Cataluña, excursiones fáciles de naturaleza, etc podéis escribirme al email emancipadorbcn@yahoo.es
03/06/2022
JOSE MARIA
hola me gustaria formar grupo para hacer excursiones por cataluña, nos gustan ver pueblos medievales, excursiones a parques naturales y excursiones culturales, me podeis escribir al email emancipadorbcn@yahoo.es, por favor maxima seriedad.
01 02