Tauler d'Anuncis

Aquest és un espai de comunicació obert a tots els usuaris per a compartir informació sobre un destí concret, buscar company de viatge o oferir un intercanvi d'idees o material relacionat amb el viatge. Els missatges seran actualitzats 24 h després de la seva recepció (exceptuant el cap de setmana que s'actualitzaran dilluns). Altaïr es manté al marge de l'activitat d'aquest punt de trobada i no es fa responsable de les notes ni dades recollides.

Llistat d'anuncis (3)

20/04/2021
Rosa
Hola, soc la Rosa.. Tinc el projecte de fer la caminada del GR1 aquest estiu.. En principi sola pero millor en companya.. Soc una caminadora habitual pero no profesional.. Si t interesa tens el meu correu
15/04/2021
Lluís B. Prat
Busco companya o grup, màxim 4 persones, per fer la ruta del camì de ronda de la costa brava, el mes de juny o primers de juliol.
Durada aprox. de 8 dies.
Majors de 60 anys.
Podem planificar la ruta conjuntament.
17/02/2021
Ana Revilla
Hola, me llamo Ana y tengo 53 años. En septiembre pasado realicé una travesía de 7 días por los Pirineos y me encantó. Este verano me gustaría hacer la travesía Carros de foc o la Senda de Camille. Si estáis interesados en realizar cualquiera de estas dos rutas, estaré encantada de organizarlo juntos. Vivo en Barcelona y, mientras no se pueda hacer montaña, si queréis uniros a hacer caminatas por Collserola, de nuevo estaré encantada de hacerlas juntos. Mi dirección de correo es: denarev@gmail.com. Hasta pronto!