28 resultats
Europa Eliminar filtro Català Eliminar filtro Nutrició / Alimentació Eliminar filtro Treure filtres
  • 11. RUTES PER TASTAR ELS PRODUCTES DEL PAÍS -SUA
    BARBA, CÉSAR
    Acostar-se a l’Ordal al moment d’explosió dels préssecs, als cellers per comprar vi novell, als molins d’oli per tenir líquid de la primera premsada hivernal, al Maresme a la recerca de les saboroses maduixes, a Valls en el moment més fred per assaborir els calçots… Aquest és el punt de partida d’aquest recull de rutes que va a la cerca i captura d’alguns dels productes tradici...
    En stock

    20,00 €

  • 34. CADÍ PEDRAFORCA [REVISTA] / 05. GARONA NOGUERES
    CADÍ PEDRAFORCALes muntanyes, valls, rius i estanys de les comarques del Cadí i el Pedraforca han atret, des de fa més d’un segle, moltes persones que, seduïdes per la seva bellesa o amb vocació de descoberta, n’han volgut gaudir de la millor manera que es pot fer, a peu. L’excursionisme, doncs, ha tingut una importància i un arrelament social innegables en aquest territori, i ...
    En stock

    12,00 €

  • DESTIL·LANT ESCÒCIA
    ROCA, JOAN / ROCA, JOSEP / ROCA JORDI
    Un homenatge de El Celler de Can Roca a la gastronomia escocesa.Escocia i gastronomia? A priori, no sembla una relació massa suggeridora. Què duu, aleshores, en Joan, en Josep i en Jordi Roca a iniciar un viatge gastronòmic per Escòcia? La curiositat!La insaciable curiositat gastronòmica dels germans Roca els porta a una terra propera geogràficament a Girona, però culturalment ...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    45,00 €

  • CUINA DELS MONESTIRS
    BAGES-QUEROL BLANCO, JORDI
    En el present llibre, hom podrà conèixer les particularitats de l’alimentació cartoixana de la Catalunya de l’edat moderna, a la vegada que s’endinsarà en la cuina dels monestirs catalans del segle XVIII. El lector trobarà els elements de la cuina que han restat immutables i que formen part de la cuina tradicional catalana, així com, també, un receptari amb el conjunt de recept...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    17,00 €

  • 1001 CURIOSITATS DE LA CUINA MARINERA CATALANA
    GARCIA, ANNA
    Sense stock, consultar disponibilitat

    20,90 €

  • HISTÒRIES DE BÀRBARS
    JUEZ, ÀNGEL
    Els bars, substituts naturals de l?antiga àgora grega, són el fil conductor dels canvis que experimenta la societat; moltes de les nostres circumstàncies tenen el seu reflex al bar. La història dels bars mítics del barri de la Ribera, de Cadaqués i, naturalment, del bar Ascensor, vertebren aquest llibre. «Així són, en efecte, els bars, aquells indrets de confort on la dignitat...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    12,00 €

  • LLIBRE DAURAT, EL
    PIERA, JOSEP
    El llibre dauratés un saborós homenatge a la paella, però també a la tradició de la nostra cuinai, en general, a la cultura mediterrània. Ara fa dècades, l?escriptor i gastrònom Joan Peruchova demanar al jove Josep Piera que escrivís una història social i cultural de la paella valenciana.Avui oferim el resultat feliç d?aquesta apassionada indagació: un relat ameníssim, ple d?an...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    19,00 €

  • 1. EL SAFRÀ -QUADERNS DE CULTURA
    El llibre que teniu a les mans és el primer de la col·lecció Quaderns de Cultura que Obrador Endèndum vol dedicar a temes de rigorosa actualitat que, alhora, poden tenir un interès local. La iniciativa sembla tot un encert perquè es proposa de vincular les qüestions urgents i ineludibles per a tothom amb els problemes que neguitegen les viles catalanes. El volum està dedicat al...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    17,00 €

  • III. CUINA I CUINERS A LA CORONA D'ARAGO I CATALUNYA
    GARCIA I FORTUNY, JOSEP
    Sense stock, consultar disponibilitat

    19,75 €

  • 23. SABORS DE LA TERRA, ELS -AZIMUT TURISME
    BASTART I CASSÉ, JORDI
    En aquesta guia turística resseguireu la gastronomia i els productes tradicionals de les comarques de Barcelona. La coca de Llavaneres, la maduixa del Maresme, la cirera d'en Roca, la carxofa del Prat, el gall del Penedès o els embotits d'Osona són alguns dels aliments que es poden trobar en aquest territori, on es produeixen una munió de productes avalats per denominacions d'o...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    16,90 €

  • II. CUINA I CUINERS DE LA CORONA D'ARAGO I CATALUNYA
    GARCIA I FORTUNY, JOSEP
    n el volum anterior es fa un repàs del que és la figura del cuiner i el que ha representant al llarg de la Història així com la cuina des de diferents cultures que ens són properes. En aquest volum II ens hem centrat en vuit Mestres de cuina que ens han precedit i que, a banda de les seves grans habilitats i coneixements culinaris, ens han deixat testimoni de la seva sapiència ...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    17,00 €

  • I. CUINA I CUINERS DE LA CORONA D'ARAGO I CATALUNYA
    GARCIA I FORTUNY, JOSEP
    Poques vegades ens adonem, quan ens asseiem a taula, que darrere les elaboracions presents en ella hi ha mil històries. Tant les dels productes que consumim com les de les persones que els preparen de forma convenient. En aquest llibre hem volgut donar una importància més gran a les segones.A través de la documentació més exhaustiva que s'ha pogut aconseguir, s'ha intentat d'es...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    19,75 €


01 02 03