Tauler d'Anuncis

Aquest és un espai de comunicació obert a tots els usuaris per a compartir informació sobre un destí concret, buscar company de viatge o oferir un intercanvi d'idees o material relacionat amb el viatge. Els missatges seran actualitzats 24 h després de la seva recepció (exceptuant el cap de setmana que s'actualitzaran dilluns). Altaïr es manté al marge de l'activitat d'aquest punt de trobada i no es fa responsable de les notes ni dades recollides.

Llistat d'anuncis (2)

04/01/2021
nay
Hola! Sóc en Nay i tinc 38 anys M'agradaria compartir l'experiència de fer el meravellós camí primitiu desde Oviedo fins a Compostela i seria ideal començar en la segona setmana d' abril i fer-lo en 14 dies Si t'agrada la idea ho podem anar organitzant Salut!
20/12/2020
Juani
Hola!

Al febrer o març vaig inserir un anunci amb l’intenció de crear un grup de senderisme amb dones al voltant dels 50/55 anys. Ens vam conèixer per Internet i vam preparar la primera sortida del GR 171, però només vam poder fer la primera etapa perquè ens van confinar.

Contra tot pronòstic, el grup ha sobreviscut: al setembre vam fer el GR 131 al seu pas per El Hierro i La Palma, i el proper dia 29 farem la setena etapa del GR 171: Montblanc-Prades, 24 km travessant les muntanyes de Prades.

Som 4 dones de Terrassa, Sabadell, Sant Cugat i Vandellòs i ens agradaria ampliar el grup amb 1 o dues persones més. Si alguna de vosaltres està interessada en afegir-s’hi, ens pot contactar per mail

Fins aviat!