Tauler d'Anuncis

Aquest és un espai de comunicació obert a tots els usuaris per a compartir informació sobre un destí concret, buscar company de viatge o oferir un intercanvi d'idees o material relacionat amb el viatge. Els missatges seran actualitzats 24 h després de la seva recepció (exceptuant el cap de setmana que s'actualitzaran dilluns). Altaïr es manté al marge de l'activitat d'aquest punt de trobada i no es fa responsable de les notes ni dades recollides.

Llistat d'anuncis (43)

06/08/2022
Francesc Ferreri
Hola, sortiré cap el Cami de Santiago frances , desde Jaca . Cap el día 10 d’Agost , amb la
Idea de fer tot el camí fins a Santiago de Compostela.En bicicleta.
Si hi ha algú amb una idea similar .. podem coincidir en algunes etapes ! ????
06/08/2022
Oriol
Hola!
Em dic Oriol, tinc 51 anys.
Busco company/a per anar uns 4 o 5 dies per fer la via verda del "Canal du Midi".
04/08/2022
Pol Libori
Hola bon dia, em dic Pol Libori Roch i tinc qüasi trenta vuit anys, Sóc de Manresa, ciutat de la comarca del Bages, a la Catalunya Central.

Aquest any m'abelliria viatjar a l'illa d'Islàndia, i pensant en no fer la descoberta del país sol, què millor que fer una demanda de cerca a Altaïr? La meva idea era marxar el dia dos de setembre i tornar el dia onze de setembre. Per recomanació de gent que ha tingut la sort d'estar-hi, el pla ideal per a conèixer el país és llogar un cotxe i anar seguint la carretera que ressegueix la volta a l'illa. Així que ja ho saps, si t'animes a no anar-hi sol, contacta amb mi. El meu número de telèfon mòvil és el 628246302, i la meva direcció electrònica per si em vols escriure és liboroc@gmail.com
02/08/2022
Francisco
Hola, soy Francisco, de 42 años busco a gente para salir por la zona norte de España, Santander o San Sebastián, Asturias, para pasar un par de noches o tres para huir del calor básicamente este mes de Agosto.

Busco relax, paseos por la zona, no senderismo.

Rango de edad: 30-50.

También me gustaría conocer gente para salir de
viaje algunos fines de semana.
02/08/2022
HECTOR DELGADO CEA
Hola:

Soy un chico de 35 años de Bilbao que busca alguien para compartir viaje y alquiler de furgoneta para visitar Islandia en septiembre entre unos 10-15 diás.
Antes, obviamente podemos hablar por skype o en persona para ver si congeniamos, ya que serían muchos días conviviendo en un espacio cerrado.
No dudes en contactarme si te interesa


Saludos.
31/07/2022
Koan
Busco companya per anar de viatge a Cinque Terre durant una setmana al setembre. Caminar i fer turisme.
21/07/2022
Judith
Hola!
Em dic Judith, tinc 23 anys.
Busco company/a per anar uns 3 o 4 dies als Rencontres d'Arles o bé el pont del 15 d'agost o al setembre.
21/07/2022
navind
Hola chicos,
estaré en Mauricio ( soy de ahi pero vivo en Bcn) del 14/12 al 4 de enero 2023 para visitar la familia. Me gustaria encontrar a gente con quien jugar a tenis principalmente durante estos dias pero estoy abierto a cualquier actividad o para enseñaros 4 cosas o informacion que necesiteis. Gracias y saludos
21/07/2022
Clara i Maria
Bones, som dues noies de 35-40 anys de Barcelona que treballem en el sector cultural i del 9 al 23 d’agost viatjarem a Romania, fent una ruta amb cotxe pel país (de Bucarest a Transilvània, passant per la carretera de Transfagarasan, Bucovina i el delta del Danubi). Després, del 24 al 30 d’agost seguirem a Bulgària (Riviera búlgara, Plovdiv i Sofia), on ens mourem amb transport públic. Tornarem a Barcelona el 30 d’agost des de Sofia. Ens agradaria trobar una o dues persones d'edats similars que ens hi vulguin acompanyar per compartir despeses i aventures. Som dues persones curioses de mena: ens encanta tant el camp com la ciutat, visitar el palau del parlament de Ceausescu, restes de l’antic esplendor soviètic, ballar en un festival d’electrònica de Plovdiv, i bars de poble amb avis que juguen al backgammon i fumen tabac negre.

Si us animeu o teniu ganes de parlar-ne ens podeu escriure a: leshorespetites@gmail.com
20/07/2022
Laura
Bones! Sóc la Laura. Tinc 40 anys i algo més...

Aquest estiu voldria acabar el tram del camí de Santiago francès des de León fins a Santiago.
M'agradaria anar de l'1 al 15 d'agost, però estic oberta a propostes.

Algú s'anima???

lauraruizmiralles@gmail.com

Laura
01 02 03 04 05