64 resultats
Europa Eliminar filtro Català Eliminar filtro De 10 a 15 euros Eliminar filtro Cuines del Món Eliminar filtro Treure filtres
  • 100 PROPOSTES SINGULARS DE MENJAR I BEURE A CATALUNYA
    BASTART, JORDI
    Aquest llibre recupera receptes, productes i begudes antigues que en molts casos són menges excepcionals de la nostra llarga i dilatada història a partir de cent propostes singulars de menjar i beure de la tradició catalana. Hi trobareu begudes tradicionals, singulars, oblidades i recuperades, com la ratafia o la mistela; aiguardents com l'absenta, que feien somiar enmig d'un ...
    En stock

    13,50 €

  • GASTRONOMIA I CUINA VALENCIANA
    MONNÉ, TONI / TORRÓNTEGUI SALAZAR, ANA / ALEU AMAT, ORIOL
    La cuina valenciana no viu només dels mil i un arrossos. Gresol de cultures i civilitzacions, la gastronomia valenciana sap treure partit de la increïble abundància i diversitat paisatgística: cuina litoral i cuina d'interior, cuina rural i cuina burgesa, cuina tradicional i cuina d'avantguarda, que coneixerem en un viatge a través de la història dels productes, el territori i ...
    En stock

    12,00 €

  • TAPES. BARCELONA [CAT]
    BARRIL, JOAN / LIZ RODRÍGUEZ, JOSEP / GARCÍA JOSÉ, JORDI
    Què hi trobaràs, en aquest suculent llibre? 40 receptes per fer tapes a casa, amb la família o amb els amics, i presumir de conèixer els secrets de les millors tapes de Barcelona. 20 locals imprescindibles, des dels centenaris fins als més recents oberts per xefs amb estrelles Michelin, per conèixer-ne la història i quines tapes s?hi poden tastar.10 rutes per diferents barris d...
    En stock

    12,00 €

  • BARCELONA -GASTRONOMIA I CUINA
    ALEU AMAT, ORIOL / MONNÉ, TONI
    La cuina de Barcelona és una mena de gran mosaic format a través dels segles per influències molt diverses. El caràcter múltiple i polièdric de la cuina catalana és intrínsec a qualsevol cuina regional amb molts segles d'història al darrere. Però Barcelona ha assimilat especialment -i segueix fent-ho- les influències de totes les cuines amb què s'ha relacionat a través de la se...
    En stock

    13,00 €

  • 05. EL LLIBRE DE LES PLANTES SILVESTRES COMESTIBLES
    COL·LECTIU EIXARCOLANT
    En stock

    12,00 €

  • 04. EL LLIBRE DE LES PLANTES SILVESTRES COMESTIBLES
    COL·LECTIU EIXARCOLANT
    En stock

    12,00 €

  • 03. EL LLIBRE DE LES PLANTES SILVESTRES COMESTIBLES
    En stock

    12,00 €

  • 01. EL LLIBRE DE LES PLANTES SILVESTRES COMESTIBLES
    COL·LECTIU EIXARCOLANT
    En stock

    12,00 €

  • NOVA CUINA D'EIVISSA, LA
    SANCHEZ, RAQUEL / MARI, VICENT
    En stock

    15,00 €

  • 02. EL LLIBRE DE LES PLANTES SILVESTRES COMESTIBLES
    COL·LECTIU EIXARCOLANT
    En stock

    12,00 €

  • CUINA A CADAQUÉS, LA
    Les millors receptes dels restaurants de referència de la màgica vila empordanesa La vila de Cadaqués mereixia un llibre que reivindiqués i actualitzés la seva tradició gastronòmica, de la tradició a l'avantguarda. L'esforç pren un valor afegit en aquesta publicació, els beneficis de la qual van al fons de Càritas per a ser invertits en projectes de suport als més desafavorit...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    15,00 €

  • CUINA CASOLANA VEGANA
    FERNÁNDEZ ALTABÁS, ZARAIDA
    3A EDICIÓ El llibre que tens a les mans és un recull de 100 receptes veganes de la cuina catalana, és a dir, sense cap ingredient d'origen animal. Són receptes senzilles, dolces i salades, que es divideixen segons les estacions de l'any i que s'elaboren amb productes que es troben al supermercat a l'abast de tothom. Tant si ets vegà o te'n vols fer, com si tens un convidat i e...
    Sense stock, consultar disponibilitat

    14,90 €


01 02 03 04 05 06