ANTROPOLOGIA / ANTROPOLOGIA DE LA ALIMENTACION

HISTÒRIES DE BÀRBARS
Titulo del libro
HISTÒRIES DE BÀRBARS
JUEZ, ÀNGEL
Els bars, substituts naturals de l?antiga àgora grega, són el fil conductor dels canvis que experimenta la societat; moltes de les nostres circumstàncies tenen el seu reflex al bar. La història dels bars mítics del barri de la Ribera, de Cadaqués i, naturalment, del bar Ascensor, vertebren aquest llibre. «Així són, en efecte, els bars, aquells indrets de confort on la dignitat

En stock

12,00 €

MI BOQUERIA
Titulo del libro
MI BOQUERIA. HISTORIAS, PERSONAJES, RECETAS
MANRESA, OSCAR
Mi boqueria explica desde dentro y con las palabras de un chef que ha pasado media vida allí cómo es el día a día del mercado más inmortal de Barcelona y uno de los más conocidos del mundo. Oscar Manresa cuenta con un estilo muy personal la historia íntima de las paradas más conocidas de un lugar que está clavado en el inconsciente colectivo de la gastronomía mundial. No es un

En stock

24,95 €

LLIBRE DAURAT, EL
Titulo del libro
LLIBRE DAURAT, EL. LA HISTÒRIA DE LA PAELLA COM NO S'HA CONTAT MAI
PIERA, JOSEP
El llibre dauratés un saborós homenatge a la paella, però també a la tradició de la nostra cuinai, en general, a la cultura mediterrània. Ara fa dècades, l?escriptor i gastrònom Joan Peruchova demanar al jove Josep Piera que escrivís una història social i cultural de la paella valenciana.Avui oferim el resultat feliç d?aquesta apassionada indagació: un relat ameníssim, ple d?an

En stock

19,00 €