VIA ALEMANYA, LA
VIATGE PER LES TERRES LUTERANES DE LA CONCA DE L'ELBA

VIA ALEMANYA, LA
Ficha Técnica
Editorial:
BRAU, EDICIONS
Año de edición:
Materia
NARRATIVA-RELATOS DE VIAJES
ISBN:
978-84-15885-04-7
EAN:
9788415885047
Páginas:
241
Disponibilidad:
En stock
Colección:
ULYSSUS
Idioma:
CATALA

22,00 €
Comprar

Viatger d'estada perllongada i mirada fina, Martí Anglada recorre la conca de l'Elba, la terra que va veure néixer Luter, a la recerca de l'esperit alemany. El seu objectiu és buscar el moll de l'os d'aquesta societat, descobrir les claus per comprender-la en tota la seva complexitat i indagar per què ens condiciona tan vivament.

La via alemanya és la crònica d'un viatge que flueix a l'entorn del riu, que ens du a les petites ciutats acaronades pels seus meandres i a les grans urbs com Dresden, Leipzig, Hamburg o el gran Berlin, on l'autor, combinant paisatge, patrimoni i contacte amb la gent, ens mostra diferents aspectes de la vida del país, com ara la cultura, la música, la política, el treball, el comerç i també la vertiginosa reconstrucció de la segona meitat del segle XX.

Viatger d'estada perllongada i fina mirada, Martí Anglada recorre la conca de l'Elba, la terra que va veure néixer Luter, a la recerca de l'esperit alemany; el seu objectiu és buscar l'essència d'aquesta cultura, descobrir les claus per comprendre-la en tota la seva complexitat i indagar per què ens condiciona tan vivament.
La via alemanya és la crònica d'un viatge que flueix a l'entorn del riu, que ens du a les petites ciutats acaronades pels seus meandres i a les grans urbs com Dresden, Leipzig, Hamburg o el gran Berlin, on Martí Anglada, combinant paisatge, patrimoni i contacte amb la gent, ens mostra diferents aspectes de la vida del país com ara la cultura, la música, la política, el treball, el comerç i també la vertiginosa reconstrucció de la segona meitat del segle XX.

Otros libros del autor Ver todos

QUATRE VIES PER A LA INDEPENDÈNCIA

Otros libros de NARRATIVA-RELATOS DE VIAJES Ver todos

MAN BELONG MRS QUEEN
VIAJES. CRÓNICAS E IMPRESIONES
TOKAJ-HEGYALJA
CITA EN FISTERRA
CANOEING THE CONGO