REPENSAR EN FEMENI!
MANUAL PER A UNA PAU SOSTENIBLE

REPENSAR EN FEMENI!
Ficha Técnica
Editorial:
ICARIA EDITORIAL S.A.
Año de edición:
Materia
COOPERACION Y DESARROLLO
ISBN:
978-84-9888-269-8
EAN:
9788498882698
Páginas:
86
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Sin stock, disponible en breve
Idioma:
CASTELLA

9,00 €
Comprar

Fundació Kvinna till Kvinna
Icaria ? ICIP

A molts llocs del món, les dones sovint no tenen prou recursos per organitzar-se activament, ni temps per ocupar-se de res, més enllà de la supervivència diària. Això es fa encara més evident durant i després de les guerres i els conflictes armats. El fet que les dones no siguin vistes com a actores essencials en aquests processos fa que es malgasti una gran quantitat de coneixement i d¿experiència, la qual cosa representa una pèrdua de temps i de diners, que té un impacte negatiu en les vides i les perspectives futures tant de les dones com dels homes.

Aquest manual mostra les connexions entre el desenvolupament sostenible vers la pau i la participació de les dones en els processos de pau i presa de decisions. L¿estudi aporta el que hauria de ser un model holístic per a la construcció de pau, un model on la igualtat de gènere constitueixi un instrument indispensable per a la sostenibilitat.

Agneta Söderberg Jacobson treballa per a la Fundació Kvinna till Kvinna que s¿ha dedicat, durant els últims deu anys, a enfortir les dones que viuen en regions del món afectades per guerres i conflictes. La Fundació Kvinna till Kvinna coopera amb organitzacions de dones a Albània, Bòsnia i Hercegovina, Croàcia, Geòrgia, Israel/Palestina, Kosovo, Macedònia, Sèrbia i Montenegro.

Otros libros de COOPERACION Y DESARROLLO Ver todos

A CUALQUIER PRECIO?
AFRICA Y LA COOPERACION CON EL SUR DESDE EL SUR
HACIA NUEVAS SOLIDARIDADES. DIEZ DIALOGOS SOBRE COOPERACION AL DESARROLLO
CAMINO DE ARENA, EL
COOPERACIÓN SUR-SUR EN LATINOAMÉRICA, LA