PORTALS, LA -ALPINA
VOLTA A MONTSERRAT EN BTT [+ MAPA 1:20.000]

PORTALS, LA -ALPINA
Ficha Técnica
Editorial:
ALPINA, EDITORIAL
Año de edición:
Materia
GUIAS BTT
ISBN:
978-84-8090-417-9
EAN:
9788480904179
Páginas:
48
Encuadernación:
GUIA + MAPA
Disponibilidad:
En stock
Colección:
GUIES BTT ALPINA
Idioma:
CATALA

14,00 €
Comprar

Montserrat, la muntanya més important i significativa de Catalunya, és un massís de formes singulars que s’enlaira bruscament en el límit de les comarques del Baix Llobregat (Collbató), l’Anoia (el Bruc) i el Bages (Marganell i Monistrol de Montserrat). La Portals és un recorregut en BTT, de 53 km, que transcorre per camins forestals i carretera, al voltant de la muntanya de Montserrat, amb un desnivell positiu acumulat de 1.300 metres. El mapa es complementa amb el llibre de ruta de l’itinerari i quatre variants a l’entorn dels respectius pobles de la Portals, a més d’informació i dades d’interès.

Montserrat, la montaña más importante y significativa de Catalunya, es un macizo de formas singulares que se alza bruscamente en el límite de las comarcas del Baix Llobregat (Collbató), el Anoia (el Bruc) y el Bages (Marganell y Monistrol de Montserrat). La Portals es un recorrido en BTT, de 53 km, que
transcurre por caminos forestales y carretera, alrededor de la montaña de Montserrat, con un desnivel positivo acumulado de 1.300 metros. El mapa se completa con el libro de ruta del itinerario y cuatro variantes alrededor de los respectivos pueblos de la Portals, además de información y datos de interés.

Otros libros de GUIAS BTT Ver todos

RUTAS EN BICICLETA POR LA COSTA DORADA
7. ALT CAMP -AZIMUT COMARCAL BTT
134. EN BTT PEL MOIANÈS 12 RUTES
PALLARS JUSSÀ -AZIMUT COMARCAL BTT
GUADARRAMA PARQUE NACIONAL, 20 RUTAS EN BTT