HUMANITATS EN ACCIÓ
FEM SERVIR L'AULA OBERTA PER SABER, FER I COMPRENDRE. DIVERSOS AUTORS EXPOSEN LA SEVA MIRADA D'UNES HUMANITATS TRANSFORMADORES

HUMANITATS EN ACCIÓ
Ficha Técnica
Editorial:
RAYO VERDE (RAIG VERD) EDITORIAL
Año de edición:
Materia
FILOSOFIA
ISBN:
978-84-16689-63-7
EAN:
9788416689637
Páginas:
235
Colección:
CICLOGENESI
Idioma:
CATALA

18,00 €
En stock
Comprar

"Humanitats en acció" recull les propostes de l'Aula oberta, un cicle de conferències dirigit per la filòsofa Marina Garcés en col·laboració amb l'Institut d'Humanitats de Barcelona.

"Humanitats en acció" és pensar les humanitats des del seu potencial transformador i com un actiu positiu per al conjunt de la societat. Les humanitats no són un conjunt de disciplines acadèmiques en extinció, sinó que són el conjunt d'activitats amb les que donem sentit a l?experiència humana, des del punt de vista de la seva dignitat. Per aquest motiu, a l'Aula oberta s'han convocat una vintena de ponents d'àmbits molt diferents per reflexionar sobre les seves respectives línies de treball, els seus límits i els seus reptes. Artistes, acadèmics, activistes, periodistes, cineastes, científics, entre d'altres, han participat en aquest projecte, cadascun i cadascuna des de la seva disciplina, mirada i trajectòria.
El resultat és aquest conjunt de vint veus, que presenten una aposta generacional i renovadora sobre el discurs i les pràctiques de les humanitats actualment, i sobre quin pot ser el seu futur.

Otros libros del autor Ver todos

HUMANIDADES EN ACCIÓN

Otros libros de FILOSOFIA Ver todos

HUMANIDADES EN ACCIÓN
PLURALISME I INTERCULTURALITAT [VOL.6 - TOM. 1]
PALABRAS DE SABIOS
DE SENECTUTE POLÍTICA
COMBATE POR LA FELICIDAD, EL

Otros clientes también compraron

TODOS DEBERÍAMOS SER FEMINISTAS
SAPIENS. DE ANIMALES A DIOSES
SÀPIENS
QUERIDA IJEAWELE. CÓMO EDUCAR EN EL FEMINISMO
ESTIMADA IJEAWELE: MANIFEST FEMINISTA EN QUINZE CONSELLS