HISTÒRIA DE SANT ADRIÀ LLEGIDA DES DE LA MINA, LA
VOL.1. UN ESPAI COPEJAT I UNA HISTORIA CONFLICTIVA

HISTÒRIA DE SANT ADRIÀ LLEGIDA DES DE LA MINA, LA
Ficha Técnica
Editorial:
OCTAEDRO, EDICIONES
Año de edición:
Materia
HISTORIA
ISBN:
978-84-9921-395-8
EAN:
9788499213958
Páginas:
218
Idioma:
CASTELLA

19,50 €
Sin stock, disponible en breve
Comprar

Contra
Sant Adrià de Besòs té una llarga història com a lloc de pas entre Barcelona i Badalona, les dues antigues ciutats de la zona, i sempre ha estat un espai disputat per les grans forces que l?envoltaven. En canvi, la seva història com a ciutat és relativament curta.
La zona del Pla de Besòs, més coneguda com zona de la Mina o Font de la Mina, gairebé sempre ha estat una zona «al marge» (per no dir marginal) dins aquestes històries i conflictes.
En les diferents publicacions que s?han fet sobre la història de Sant Adrià, la Mina hi ha estat molt poc present. Com a molt, apareix «anecdòticament» i, malauradament, es presenta més com una «zona conflictiva» que com cap altra cosa.
Aquest llibre vol aportar una lectura de la història de Sant Adrià llegida des de la Mina, una zona convertida en «perifèria de dues ciutats en permanent conflicte». Un territori al qual mai s?ha tingut gaire estimació, fora de convertir-lo en el racó dels malendreços, i en què s?ha condemnat a molta gent al gueto i la marginació social.

Otros libros del autor Ver todos

CAMPO DE LA BOTA, EL

Otros libros de HISTORIA Ver todos

MONASTERIOS
LONDRES, CIUDAD DISFRAZADA
HISTORIA DE RUSIA
SINGAPORE. A BIOGRAPHY
MANHATTAN [BOLSILLO]