GEGANTS DE FUSTA DEL PALLARS SOBIRÀ, ELS -AROLA
13 ITINERARIS PER CONÈIXER ELS ARBRES MÉS SINGULARS DE LA COMARCA

GEGANTS DE FUSTA DEL PALLARS SOBIRÀ, ELS -AROLA
Ficha Técnica
Editorial:
AROLA EDITORS
Año de edición:
Materia
GUIAS EXCURSIONISMO/TREKKING
ISBN:
978-84-96639-57-7
EAN:
9788496639577
Páginas:
208
Idioma:
CATALA

20,00 €
En stock
Comprar

Aturar-se un temps per observar un arbre vell és un acte gairebé instintiu i reflexiu a la vegada. Quants anys tindra? Quina mida fara? El puc abraçar? són tot de preguntes que facilment ens vénen al cap i ens l’omplen de curiositat. Aquesta guia té la intenció de reunir la bella sensació d’observar un gran arbre mentre coneixem el seu petit món que l’envolta. Al voltant d’un arbre hi ha histories que l’arrelen, hi ha persones que el coneixen, hi ha boscos que el rodegen i també hi ha animals que hi viuen; sota la seva capçada tenim la possibilitat de sentir moltes sensacions, desitgem que amb aquesta guia us vulgueu apropar als gegants de fusta del Pallars Sobira.
La guia esta estructurada en dos parts principals. La primera exposa una introducció sobre els arbres, els boscos i els grans trets naturals del Pallars Sobira, i la segona descriu 14 itineraris per la comarca que ens duran al peu de 36 arbres singulars.
Aquest és el quart volum que recull propostes d’itineraris per coneixer el Pallars Sobira, i representen la maduresa d’aquest projecte, a més d’oferir-nos una nova oportunitat per descobrir de ben a prop aquest racó del Pirineus.

Otros libros de GUIAS EXCURSIONISMO/TREKKING Ver todos

BURGOS -GUÍAS MONTAÑERAS -SUA
GUADARRAMA -PARQUE NACIONAL
EXCURSIONS PELS ARBRES SINGULARS DEL VALLÈS OCCIDENTAL
GORBEIA - ANBOTO - AIZKORRI -TRAVESÍA LOS TRES GRANDES -SUA
SIERRA DE GUADARRAMA