DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE -PURV

DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE -PURV
Ficha Técnica
Editorial:
ROVIRA I VIRGILI, UNIVERSITAT (URV)
Año de edición:
Materia
NATURALEZA-ECOLOGIA
ISBN:
978-84-8424-173-7
EAN:
9788484241737
Páginas:
298
Idioma:
CATALA

18,00 €
En stock
Comprar

És sostenible el nostre desenvolupament? Aquest llibre intenta respondre aquesta pregunta, al mateix temps que planteja una sèrie d'interrogants perquè el lector reflexioni i extregui les seves pròpies conclusions a partir de l'anàlisi de la informació que hi apareix, acompanyada d'una notable presència de figures i quadres amb dades.

El desenvolupament econòmic de les societats es sustenta gràcies a una sèrie d'activitats humanes que generen riquesa, però també provoquen impactes ambientals en utilitzar un important contingent de recursos naturals, molts dels quals no es poden renovar i estan en vies d'esgotament.

El veritable desenvolupament s'ha de fonamentar tant en la viabilitat econòmica com en la protecció del medi ambient i en l'equitat social. Només així es podrà dir que el nostre desenvolupament és sostenible, d'acord amb la definició que apareix a l'informe Brundtland: "desenvolupament que atengui les necessitats del present sense comprometre la capacitat de les generacions futures d'atendre les seves pròpies necessitats".

Otros libros de NATURALEZA-ECOLOGIA Ver todos

CIUTAT COMESTIBLE, LA [CAT]
CIUDAD COMESTIBLE, LA [CAS]
DESIERTO QUE VIENE, EL
SALVAJE
MEDIO PLANETA