CASSIGALLS

CASSIGALLS
Ficha Técnica
Editorial:
ANDORRA, EDITORIAL
Año de edición:
Materia
NARRATIVA DE FICCION
ISBN:
978-99920-53-45-4
EAN:
9789992053454
Páginas:
97
Colección:
NARRATIVA
Idioma:
CATALA

16,00 €
En stock
Comprar

Cassigalls aplega dotze relats que van des dels temps en què els capítols matrimonials es tractaven entre caps de casa fins fa poques dècades, quan encara el contraban es portava a l’esquena.
En aquest recull, com en les llegendes, s’ha d’anar seguint la narració, entrar en un món real, amb personatges sovint banals, que l’imaginari va transformant fins a arribar a situacions insospitades.
Sergi Mas desplega tot el seu saber d’artesà –aquí de les lletres– i amb l’estil propi dels bons oradors, un vocabulari precís i sobretot un sentit de l’humor finíssim, fa que uns fets que gairebé sempre passen desapercebuts podrien arribar a ser llegenda si no fos que n’ha bandejat el precepte moral.

Cassigalls aplega dotze relats que van des dels temps en què els capítols matrimonials es tractaven entre caps de casa fins fa poques dècades, quan encara el contraban es portava a l’esquena.? Com en les llegendes, s’ha d’anar seguint la narració, entrar en un món real, amb personatges sovint banals, que l’imaginari va transformant fins a arribar a situacions insospitades.? Sergi Mas desplega tot el seu saber d’artesà –aquí de les lletres– i amb l’estil propi dels bons oradors, un vocabulari precís i sobretot un sentit de l’humor finíssim, fa que uns fets que gairebé sempre passen desapercebuts podrien arribar a ser llegenda si no fos que n’ha bandejat el precepte moral.

Otros libros del autor Ver todos

MOBLE A ANDORRA, EL
VALLS DESITJADES, LES

Otros libros de NARRATIVA DE FICCION Ver todos

LEALTADES Y TRAICIONES
LONDRES-SARAJEVO
MILLOR D'ANAR ES TORNAR, EL
LO MEJOR DE IR ES VOLVER
CUENTOS SALVAJES